23948sdkhjf

Sønderjysk trægigant headhunter erfaren branchemand

Når Frøslev Træ lige på nordsiden af grænsen ansætter 52-årige René Bangsbro, henter den sønderjyske træleverandør en salgschef med årtiers erfaring fra forskellige bygge- og trævirksomheder.

Senest har han i kort årrække været været salgschef hos Treetops i Kolding, som især laver terasser og hegn. I 12 år har han styret salgsindsatsen hos komponentfirmaet ITW Byg i Middelfart.

Hos Frøslev Træ lyder det, at der er brugt mange kræfter på ansættelsesprocessen, fordi det er store sko, der skal udfyldes, når man skal afløse René Bangsbros forgænger.

- Det har været meget vigtigt for os at finde den helt rette person til jobbet. Vores tidligere salgschef Horst Lorenzen har i de sidste år af hans erhvervskarriere ønsket, at indgå som en del af det øvrige salgsteam. Horst vil fortsat have den daglige kontakt til flere af Frøslev Træs kunder, siger adm. direktør Martin L. Petersen.

René Bangsbro glæder sig til at blive en del af en virksomhed, som er i gang med at udvide sig.

- Store investeringer i eget produktionsanlæg til både brandimprægnering og overfladebehandling vil sikre, at Frøslev Træ fortsat vil være en meget stærk spiller i markedet. Samtidig består organisationen af meget kompetente personer, som har fokus på service og samarbejde med vores mange kunder, siger Renè Bangsbro.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109