23948sdkhjf

Nye altaner skal afhjælpe støjgener

Støjdæmpende altaner er guld værd for beboerne i andelsforeningen Hyrdevangen i København

Der er mange fordele ved altaner lukket med glas. Ud over at sæsonen bliver forlænget, så altanen kan nydes året rundt, mindsker de i høj grad støj fra trafikken.

Nu skal 52 åbne altaner i Andelsforeningen AB Hyrdevangen på Utterslevvej i København lukkes med glas.

Og hovedårsagen skal findes i ét primært problem: Trafikstøj fra de omkringliggende veje kan være en plage og skal holdes på et minimum. Derfor ønsker beboerne lukkede altaner. I øvrigt præcis som dem, deres naboer allerede har.

- Der er så mange fordele ved at kunne lukke altanerne til. Men den vigtigste for os er, at de i høj grad er med til at dæmpe støj udefra. Vi bor i et meget trafikeret område, så det er guld værd, at altanerne mindsker støj fra biler, busser og knallerter, siger Michael Laursen, der er bestyrelsesformand for AB Hyrdevangen, i en pressemeddelelse.

Skaber stor glæde
For cirka 15 år siden fik AB Hyrdevangen lukket 226 altaner til med glas i forbindelse med en betonrenovering. 52 lejligheder var dog ikke en del af renoveringen.

- Det har siden været tydeligt for beboerne i de 52 lejligheder, hvor stor glæde deres naboer har af deres nye lukkede altaner. Derfor har vi besluttet, at det samme skal ske for de resterende, siger Michael Laursen.

Han tilføjer at foreningen har valgt at få altaner fra Windoor Danmark, som også leverede de 226 altaner for 15 år siden.

En komplet løsning
AB Hyrdevangen får senere på året monteret det såkaldte altansystem Windoor System 1000 med foldeglas i typen Silhouette.

Løsningen består af et enkeltlagsglas med en smal ramme af aluminium, som kan bruges, når man vil opnå en mere tæt og lyddæmpende altan.

Desuden kommer altanerne som én komplet løsning, hvilket gør processen med opsætning langt nemmere, lyder det i pressemeddelelsen fra virksomheden.

- En af vores styrker er, at vi kan levere ét samlet system. System 1000 er en model, der kan leve op til kundens konkrete ønsker om blandt andet at dæmpe støj, forsikrer Windoor Danmarks konsulent Jesper Larsson.
kargaard

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078