23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyt fra OUH, SustainSolutions, Bonava, Odder Forsyningsselskab og Hans Følsgaard

OUH
Torben Hedegaard Jensen, 53 år, er ansat som direktør på Odense Universitetshospital med særligt ansvar for byggeriet af det nye universitetshospital Nyt OUH.

Torben Hedegaard Jensen er uddannet cand. scient. pol. fra Københavns Universitet og har en bred ledelseserfaring inden for sundhedsområdet.

De seneste fire år som økonomidirektør i Region Hovedstaden, hvor han blandt andet har haft det overordnede ansvar for den økonomiske opfølgning på regionens kvalitetsfondsbyggerier og øvrige store byggeprojekter.

SustainSolutions
Kasper Kläning, cand.merc. fra CBS med speciale i forretningsudvikling er udnævnt til salgschef med ansvar for salgsafdelingen, og det strategiske fokus på udvikling og salg af energiprojekter. Kasper blev ansat hos SustainSolutions i begyndelsen af 2016 og har hidtil haft ansvar for salg og udvikling af nye forretningsområder. Kasper har tidligere været ansat som konsulent i Smith Innovation, SustainSolutions søstervirksomhed.

Klaus Gadeberg, kemiingeniør, er ansat som teknisk chef. Klaus kommer fra en stilling som General Manager hos FLSmidth A/S, hvorfra han har stor erfaring med at lede og organisere arbejdet i en kompleks projektorganisation.

Ansættelsen af Klaus Gadeberg skal være med til at sikre, at SustainSolutions forsat har fokus på effektivitet og kvalitet, i en vækstfase hvor projektporteføljens kompleksitet er stigende.

Bonava
Claus Skytte, 50 år, er efter en kort afstikker tilbage hos boligudvikleren Bonava. I januar takkede den daværende udviklingsdirektør ja til en nyoprettet stilling som direktør for projektudvikling i MT Højgaard, men pr. 1. juli er han tilbage i Bonava som regionschef med ansvar for akkvisition af jord, projektudvikling og investorsalg i hovedstadsområdet. Han indtræder samtidig i direktionen for Bonava Danmark.

Claus er uddannet bygningskonstruktør og har desuden en master i strategi og lederudvikling samt en akademiuddannelse inden for fast ejendom.

Odder Forsyningsselskab
Jim Friis, 52 år, er ansat som direktør for Odder Forsyningsselskab I/S. Han er oprindeligt uddannet akademiingeniør og kommer fra en stilling som administrerende direktør hos Assens Forsyning og har en fortid i forsynings- og entreprenørbranchen. Direktøren står i spidsen for Odder Forsyningsselskab I/S, Odder Vandværk A.m.b.a. og Odder Varmeværk A.m.b.A..

Hans Følsgaard
Heidi Thryde Hagmann, 44 år, er ansat som logistics coordinator hos Hans Følsgaard A/S. Heidi kommer fra en lignende stilling hos Novenco Marine & Offshore A/S.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112