23948sdkhjf

Ny mand i spidsen for OUH’s milliardbyggeri

Den 15. august 2017 tiltræder 53-årige Torben Hedegaard Jensen som ny direktør på OUH Odense Universitetshospital – Svendborg Sygehus.

Han kommer dermed til at fungere som daglig leder af projektorganisationen for Nyt OUH – Danmarks største helt nye sygehus med et samlet budget på cirka syv mia. kroner.

- Jeg ser det som en meget spændende udfordring at være med til at realisere Nyt OUH og ikke mindst at være med til at indfri OUH’s ambitioner om at være patientens universitetshospital, siger Torben Hedegaard Jensen.

Han er uddannet cand. scient. pol. og kommer til Odense efter fire år som økonomidirektør i Region Hovedstaden med overordnet ansvar for den økonomiske opfølgning på regionens kvalitetsfondsbyggerier og øvrige store byggeprojekter.

- Det er en yderst erfaren og kompetent direktør, vi nu ansætter, og jeg er sikker på, at han i samarbejde med de øvrige direktører på OUH vil være i stand til at løfte de mange opgaver, der venter forude. Ikke mindst når det gælder byggeriet af Nyt OUH og planlægningen af indflytningen i 2022, siger regionsdirektør Jane Kraglund.

Torben Hedegaard Jensen afløser Peter Fosgrau, der i januar blev konstitueret og siden fastansat som administrerende direktør for Sygehus Sønderjylland.

CV: Torben Hedegaard Jensen

Født i Faaborg den 29. august 1963. Cand. scient. pol. fra Københavns Universitet 1991.

Erhvervserfaring:
2014-: Region Hovedstaden. Direktør for Center for Økonomi med ansvar for enhederne: Budget og Analyse, Byggestyring, Finans, Data og Indkøb.

2013-2014: Akademikernes. Vicedirektør med ansvar for økonomi, IT og interne servicefunktioner.

2010-2013: Muusmann A/S. Partner med ansvar for forretningsområdet ”Økonomi, styring og analyse” på sundhedsområdet.

2009-10: Gentofte Hospital. Økonomi- og planlægningschef med ansvar for selvstændige stabsfunktioner inden for områderne budget, regnskab, planlægning, kvalitet, patientservice og forskning.

2005-09: Københavns Kommune, Sundheds- og omsorgsforvaltningen. Ældrechef i Valby Lokalområde. Fra 2007 informatikchef med ansvar for it-strategi/udvikling på ældre- og sundhedsområdet.

2002-05: Sundhedsforvaltningen, Roskilde Amt. Økonomi- og analysechef. Overordnet ansvar for økonomi og IT på sundhedsområdet (sygehuse og sygesikring).

1997-02: Roskilde Amts Sygehus Køge. Administrationschef.

1995-97: Hovedstadens Sygehusfællesskab. Fuldmægtig i HS Direktionen. Specialkonsulent, senere budgetchef ved Rigshospitalets budgetkontor.

1991-95: Sundhedsstyrelsens Lægemiddelafdeling. Fuldmægtig, senere specialkonsulent i ledelsessekretariatet.

(Kilde: Region Syddanmark)

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109