23948sdkhjf

Formand tror på større kloakmesse i 2018

Danske Kloakmestre melder om stor interesse for at deltage på Kloakmessen i Fredericia

I april blev 55-årige Tom Lisberg Ewers fra Sydkystens Brolægning & Kloak valgt som ny formand for Danske Kloakmestre. Brancheforeningen har 455 medlemsvirksomheder landet over.

Men selv om der er ny mand ved roret, bliver kursen for Kloakmessen i januar 2018 ikke ændret, fastslår Tom Lisbjerg Ewers.

- Messen bliver rost i høje toner af vores medlemmer, leverandører og hele branchen, så vi skal "bare" koncentrere os om at holde det høje niveau fra sidste gang, understreger formanden i en pressemeddelelse.

Kloakmessen
Kloakmessen finder sted
den 25.-26. januar 2018
i Messe C Fredericia.

Mere info kan findes på www.kloakmessen.dk

Kloakmessen i Messe C Fredericia holdes hvert andet år, og 2016-udgaven blev besøgt af hele 2.855 fagfolk.

DM i kloak
Så det er ikke urealistisk, at 2018-udgaven passerer de 3.000 besøgende, mener Tom Lisberg Ewers:

- De to gange, vi har afholdt Kloakmessen i Fredericia, har både udstillere og besøgende haft et fantastisk udbytte af dagene. Det rygtes jo lynhurtigt i en branche som vores, så interessen for at deltage næste år er stor. Vi kan også aflæse det på, at der allerede er masser af udstillerreservationer, selv om der er otte måneder, til det går løs, udbyder formanden i pressemeddelelsen.

Igen i 2018 er Kloakmessen vært for Danmarksmesterskaberne i kloakarbejde. Konkurrencen omfatter elever, rørlæggere og mestre, og der ventes stor tilstrømning til kampen om de prestigefulde DM i Kloak-titler.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126