23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Køge Kyst, Outline og Unidrain

Køge Kyst 
Palle Egeberg Andersen, arkitekt, er pr. 15 marts ansat som chefkonsulent med ansvar for planlægning og opfølgning på skitseprojekter for de fremtidige byggerier i Køge Kyst. Palle har gennem de seneste 25 år beskæftiget sig med en bred vifte af opgaver inden for planlægning og projektering fra ideudvikling til færdigt projekt, herunder byudvikling og trafikplanlægning. Han har tidligere undervist på Kunstakademiets Arkitektskole i København, haft egen tegnestue og som chefkonsulent rådgivet om renovering og optimering af eksisterende byrum samt udviklingen af nye.

Hos Køge Kyst skal Palle arbejde tæt sammen med Køge Kommune om bl.a. lokalplaner, miljøvurderinger og trafikløsninger. Han skal derudover være med til at detailplanlægge de kommende etaper i byudviklingsprojektet, bl.a. plangrundlaget for Søndre Havn og udviklingen af nye prospekter. 

Outline
Claus Koch, salgschef hos vinduesproducenten Outline Vinduer, fylder 50 år 19. marts. Claus Koch begyndte karrieren i supermarkedskæden Irma, hvor han var ansat i en ledende stilling i otte år. Herefter blev han salgschef hos bryggeriet Tuborg, som fusionerede med Carlsberg, hvor han havde ansvaret for salg til hele Midt- og Sydsjælland samt Lolland-Falster.

De seneste godt 13 år har Claus Koch været ansat hos Outline Vinduer, der er en del af Inwido-koncernen. Her sidder han i dag med ansvaret for salg af vinduer og døre i hele Danmark, Grønland og Færøerne, som foregår gennem trælaster og byggemarkeder.

Unidrain
Anja Brøgger, cand.ling.merc., er ansat som international projektleder i marketingsteamet hos Unidrain.

Anja kommer fra en stilling som marketingprojektleder hos Lemvigh-Müller. Hos Unidrain skal hun være med til at definere kernefortællingerne om vores produkter - både rettet mod forbrugere, arkitekter, grossister og installatører. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125