23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra HTH, Sigma Estimates, Digitaliseringsstyrelsen og Atkins
HTH

Palle Larsen, 49 år, er ansat som marketingdirektør hos køkkenproducenten HTH.

Han er udddannet cand.merc. fra Handelshøjskolen i Aarhus (I dag School of Business and Social Sciences, Aarhus Universitet) og kommer senest fra et job som adm. direktør for babyudstyrskæden Ønskebørn. Før den tid var han gennem 10 år ansat i møbelkæden Boconcept, heraf seks år som marketingdirektør med ansvar for global markedsføring på 60 markeder. Palle Larsen har desuden erfaring fra bureauverdenen.

I sit nye job indgår Palle Larsen i HTH’s direktion med reference til adm. direktør Rune Stephansen.

Privat bor Palle Larsen i Skanderborg. Han er gift og har en voksen datter og en stor søn. Fritiden bruger han gerne på løb, cykling, håndbold, vininteresse, rejser og venner.

Sigma Estimates

Susanne Lund er ansat som partner manager hos softwarevirksomheden Sigma Estimates, der leverer professionel kalkulationssoftware til byggebranchen.

Hun er oprindeligt uddannet teknisk designer inden for byggebranchen og siden blandt andet uddannet som teknisk specialist indenfor Autodesk-software, MBA og IKT-leder.

Susanne Lund kommer senest fra en stilling som partner manager hos 3D-designsoftwarevirksomheden Autodesk. Her har hun gennem de sidste 15 år blandt andet arbejdet med forretningsudvikling for nogle af de største europæiske Autodesk-partnere.

I sin nye stilling hos Sigma Estimates bliver Susanne Lunds primære opgave at udvikle partnerskaber og organisere aktiviteter og arrangementer med virksomhedens kunder og partnere.

Digitaliseringsstyrelsen

Marianne Sørensen, 38 år, er ansat som vicedirektør i Digitaliseringsstyrelsen under Finansministeriet.

Hun er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet og har arbejdet i Finansministeriet siden 2006. Marianne Sørensen har blandt andet som kontorchef i Digitaliseringsstyrelsen haft ansvaret for at koordinere styrelsens leverancer i forbindelse med økonomiaftaler samt kommunikation i forbindelse med overgangen til digital kommunikation.

Tidligere har hun arbejdet som projektleder på en række digitaliserings- og effektiviseringsanalyser.

I sin nye stilling skal Marianne Sørensen være med til at forme den organisation, som skal være med til at sikre en ny digitaliseringsstrategi.

Atkins

Christian von Scholten, afdelingschef i afdelingen Broer og Konstruktioner Øst i den rådgivende ingeniørvirksomhed Atkins, fylder 60 år i dag.

Siden han i 1981 blev færdiguddannet bygningsingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet (DTU), har Christian von Scholten som chefingeniør og afdelingschef haft en finger med i spillet i et stort antal infrastrukturprojekter i ind- og udland. Som chefingeniør har han været dybt engageret i de tidlige kreative designfaser på en lang række teknisk udfordrende broprojekter, heriblandt en stibro over banegården i Odense, Funder Ådalsbroen ved Silkeborg og Sundsvallsbroen i Sverige.

Christian von Scholten har været afdelingschef i Broer og Konstruktioner Øst hos Atkins siden 2014. Forinden arbejdede han i rådgivningsvirksomhederne Rambøll og Niras, hvor han begge steder også ledede broafdelinger. Han har desuden arbejdet med vedligeholdelse af broer i Kroatien og med projektering af den 110 meter høje La Grande Arche - Den Nye Triumfbue - i Paris-forstaden La Défence, tegnet af den danske arkitekt Johan Otto von Spreckelsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125