23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra ASE, Outline Vinduer, Bunch Bygningsfysik og ACO Nordic
ASE

Astrid Søborg, politisk konsulent i a-kassen for selvstændige og iværksættere Ase, fylder 40 år på mandag.

Astrid Søborg er kandidat i historie og kommunikation, men interessen for politik og lysten til at påvirke samfundsudviklingen har været omdrejningspunktet gennem hele hendes karriere.

Første job var som informationskonsulent hos det daværende Observer. Siden blev hun fuldmægtig i Beredskabsstyrelsen og konsulent i Region Hovedstaden, hvor hun arbejdede med erhvervsudvikling.

I 2014 kom Astrid Søborg til Ase som politisk konsulent med særligt fokus på øget iværksætteri og bedre forhold for landets mindste virksomheder. Politik fylder også i fritiden, hvor hun er suppleant til byrådet i Gladsaxe, valgt for Venstre. Ellers er det familien, de to sønner og haven, der har glæde af fødselarens engagement og virkelyst.

Outline Vinduer

Anders Stadil Thomsen kan lørdag fejre sit 25-års jubilæum hos vinduesproducenten Outline Vinduer.

Anders Stadil Thomsen begyndte i sin tid i maskinafdelingen, hvor han havde sin daglige gang i syv år. Herefter arbejdede han i specialmaskinafdelingen i et år, hvorefter han beskæftigede sig med beslåning af døre i ti år. I dag arbejder han med montage af hæve/skydedøre og foldedøre.

Privat bor Anders Stadil Thomsen i Farsø med sin kone og parrets to børn. Fritid tilbringer han gerne i sit sommerhus eller på campingture.

Bunch Bygningsfysik

Svante Emtoft, 45 år, er ansat som projektleder og bygningskonstruktør i rådgivningsvirksomheden Bunch Bygningsfysik.

Han er uddannet bygningskonstruktør fra Københavns Erhvervsakademi og kommer senest fra en stilling i rådgivningsvirksomheden Dansk Miljøanalyse.

Tidligere har Svante Emtoft arbejdet i rådgivningsvirksomheden Bygge- og Miljøteknik.

Han er desuden syns- og skønsmand i Byggeriets Ankenævn.

ACO Nordic

Søren Kjærsgaard, 48 år, er ansat som projektsalgskonsulent hos afløbskomponentgrossisten ACO Nordic.

Søren Kjærsgaard er udannet vvs’er og blikkenslager og har taget den toårige overbygningsuddannelse til installatør. Gennem de seneste 15 år har han arbejdet med salg, hovedsaglig inden for VA-segmenterne.

Hos ACO Nordic får Søren Kjærsgaard ansvar for at servicere kunder blandt bygherrer, entreprenører og rådgivere på Fyn og i Sønderjylland fra kontoret i Odense.

Han skal blandt andet arbejde med regnvand og afløb i forbindelse med større anlægs- og renoveringsprojekter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.171