23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Kuben Management, Altiflex, DTU og Cowi
Kuben Management

Anders Thanning er ansat som udviklingschef i projektudviklings- og bygherrerådgivervirksomheden Kuben Management.

Anders Thanning er uddannet civilingeniør og kommer senest fra en stilling som chefkonsulent i Gate 21, et partnerskab mellem kommuner, virksomheder og videninstitutioner, der arbejder for grøn omstilling. Hos Kuben Management bliver hans hovedopgave at varetage relationerne til kunder i den offentlige sektor. Anders Thanning bliver således ansvarlig for netværksdannelse indenfor den offentlige sektor og skal endvidere arbejde med initiering af nye opgaver og udvikling af nye ydelser.

Anders Thanning har tidligere i en årrække været topleder inden for teknik- og miljøområdet i den kommunale sektor. På organisationsplan har han været involveret i bestyrelsesarbejde og haft tillidshverv, blandt andet i Ingeniørforeningen i Danmark samt i Kommunalteknisk Chefforening, hvor han i flere år var næstformand. Anders Thanning tiltræder sin nye stilling 1. marts.

Altiflex

Peter Saaby, 46 år, er ansat som salgschef med ansvar for Danmark hos Altiflex, der leverer midlertidige aflukninger og sikkerhedsafskærmning til byggesektoren.

Peter Saaby er uddannet tømrer, har gennemgået Byggeriets Lederuddannelse og har mere end 20 års erfaring med salg til byggeriet. han kommer senest fra en stilling som salgschef hos forskallings- og stilladsvirksomheden Peri og har tidligere arbejdet med salg til entreprenører og rådgivere hos blandt andre isoleringsproducenten Sundolitt.

DTU

Henrik Wegener, prorektor ved uddannelsesinstitutionen DTU, er udnævnt til formand for den syv mand store såkaldte High Level Group, som skal give Europa-Kommissionen uafhængig videnskabelig rådgivning.

Henrik Wegener blev udnævnt i forbindelse med det første møde mellem EU-videnskabsrådgivergruppen Scientific Advice Mechanism og EU-kommissæren for forskning, videnskab og innovation, portugisiske Carlos Moedas. Her blev det besluttet, at gruppen i første omgang skal arbejde med cybersikkerhed.

Henrik Wegener har været DTU’s prorektor siden 2011 og kom til uddannelsesinstitutionen som institutdirektør for fødevareområdet i 2006. Han er uddannet fra Life – Det Biovidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet (tidligere Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole), hvorfra han også har en ph.d.-grad i mikrobiologi.

Cowi

Frans Dupont, 51 år, er udnævnt til senior vice president for byggeridivisionen hos rådgivningsvirksomheden Cowi. Frans Dupont har været ansat hos Cowi gennem 21 år og primært arbejdet inden for transport- og infrastrukturområdet. I sin nye stilling skal han være med til at styrke Cowis position inden for byggeri og bygherrerådgivning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157