23948sdkhjf

Casa vælger arkitekter til stort Horsens-projekt

Tre arkitektfirmaer er udvalgt til rammeaftale for udvikling af 75.000 kvadratmeter nyt campus-område i Horsens midtby.
Den tidligere slagterigrund i centrum af Horsens skal i løbet af de kommende år omdannes til et attraktivt læringsmiljø, hvor byliv og uddannelser med tiden smelter sammen.

Casa, der er bygherre og projektudvikler, har nu udvalgt Rum + Labland, Arkitema og C.F. Møller til en rammeaftale, der gælder en periode på fire år.

- Vi er meget glade for, at vi har vundet rammeaftalen! Campusgrunden har en særlig plads i vores hjerte, og det er på mange måder en opgave, som vi har varmet op til i flere år, og vi var ikke i tvivl om synenergi-effekten, da vi sidste år lavede oplæg til masterplan, fortæller Karin Elbek, partner i Rum og projektchef for teamet Rum + Labland.

- Campusprojektet rummer et unikt og rigtigt stort potentiale – både lokalet for Horsens by, men også som vidensgenerator i en større både national og international sammenhæng, siger partner Michael Kruse fra C.F. Møller.

De tre vindere skal byde ind på udviklingen af den tidligere slagterigrund gennem miniudbud, som afholdes af Horsens Kommune. Det første konkrete projekt under rammeaftalen er udviklingen af 35.000 nye kvadratmeter med tilhørende udearealer til VIA University College. Efterfølgende er det målsætningen, at en eller flere uddannelsesinstitutioner vil etablere sig på arealet. Samlet set er området disponeret til at omfatte 75.000 m² undervisningsbyggeri.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125