23948sdkhjf

Letbane vil gøre det nemmere for leverandører at byde sig til

Det skal være nemt for mindre underleverandører at gøre opmærksom på sig selv over for de store virksomheder og konsortier, der skal bygge letbanen i Odense. Derfor lancerer Odense Letbane P/S nu en ”matchmaking-side”
Hos Odense Letbane P/S vil man gerne bidrage til, at også mindre underleverandører får en chance for at få del i opgaverne på Odense letbane.

Derfor lanceres nu en leverandørportal på nettet, som fungerer som en slags ”matchmaking-side”, hvor interesserede underleverandører og prækvalificerede leverandører kan finde hinanden og gå i dialog om et muligt samarbejde.

Opret profil

På hjemmesiden fungerer det sådan, at de interesserede underleverandører kan oprette en profil og angive hvilke opgaver, de kan hjælpe med.

Dermed bliver de gjort synlige over for de virksomheder og konsortier, som i den kommende tid byder på de store opgaver ved letbanen, og som kan bruge portalen til at indhente priser til brug for udarbejdelsen af deres bud.

”Vi har ikke indflydelse på, hvem de udvalgte bydere på sigt vælger at indgå samarbejde med. Men vi vil gerne imødekomme et stort ønske fra vores ejer, Odense Kommune, om, at vi gør det nemmere for mindre virksomheder at byde sig til som egnede underleverandører til Odense Letbane”, forklarer Mogens Hagelskær, adm. direktør for Odense Letbane P/S.

”Samtidig tilgodeser vi også et behov hos vores udenlandske bydere, når de skal finde egnede underleverandører – nogle af dem har behov for aktuel viden om det lokale marked”, fortsætter han.

Udbud på vej

Prækvalifikationen til de første to af i alt fire store udbud på Odense Letbane er nu afsluttet, og der er udpeget en række nationale og internationale selskaber samt konsortier, som får mulighed for at byde på togsættene og transportsystemet.

Prækvalifikationen til det næste store udbud, som omhandler veje, fortove, cykelstier og andet gadeinventar, forventes at blive skudt i gang i slutningen af 2015.

Portal
Virksomheder med interesse i at være med til at anlægge Odense Letbane kan tilmelde sig på www.odenseletbane.dk/supplier-portal .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109