23948sdkhjf

Tre på stribe fra Holbæk Maskin Center A/S

Koordineret levering af nye maskiner til tre forskellige kunder
For nyligt blev der solgt tre Giant minilæssere til tre forskellige kunder og brancher hos Holbæk Maskin center A/S. Fælles for maskinerne er, at de blev leveret samme dag til slutbrugerne som er Jesper Egerup, Micael Henriksen og Anders Overgård.

Anders VVS, ville gerne lette sin hverdag og gik på udkig efter en minilæsser.

“Jeg valgte Giant, fordi kvaliteten virkede til at være i top. Jeg har før lånt Giant maskiner af andre og den vej igennem har jeg opnået gode erfaring med maskinen”, Fortæller den nye Giant ejer fra Føllenslev, Anders Overgård.

Lille men stor

Skoventreprenør Michael Henriksen A/S: “Jeg købte Giant primært, fordi den lille maskine kan løfte en palle sten (egenvægt 1.500 kg, løftekapicitet 1.400 kg). Den skal også bruges til meget andet, eksempelvis hækklipning, græsplæne anlægning, diverse redskaber og meget andet indenfor anlæg og byggeri. Jeg har også andre maskiner i programmet, men Giant passede størrelsesmæssigt godt ind imellem de nuværende maskiner. Den kommer til, at køre meget i Holbæk og Københavns området”, fortæller Michael Henriksen.

JS Egerup Anlæg, har en lidt speciel historie. “Jeg købte min Giant fordi, jeg gerne vil undgå at blive slidt ned. Jeg er 23 år og har meget fokus på arbejdsmiljø. Det er en utrolig let maskine og den kan virkelig løfte meget. Andre mærker løfter ikke nær det samme i denne vægtklasse, så de bliver for store til mit formål. Den skal køre fliser på paller, jordarbejde, materialer og vinterberedskab når den tid kommer”, siger Jeppe Egerup.

Siden 2004

Giant har været i programmet hos Holbæk Maskin Center A/S siden 2004 og forhandleren fortæller:

“Giant kom ind i vores maskinprogram, fordi vi synes det er en gedigen maskine opbygget af kendte kvalitetskompetenter. Maskinerne er nemme, at betjene og Giant har et stort og alsidigt program. Vi afsætter maskinerne i forskellige brancher og har gennem årene fået opbygget et indgående kendskab til de forskellige behov. Vi har næsten solgt én af hver af de mange forskellige Giant- modeller og Giant Tendo teleskoplæssere har vi også taget hul på” siger Jesper I. Justesen.

Holbæk Maskin Center A/S har 43 år på bagen og beskæftiger 28 medarbejdere fordelt på 2 afdelinger i Holbæk og Sorø.

Giant forhandlernettet dækker hele landet og maskinerne importeres af Brdr. Holst Sørensen A/S, Obbekær. Giant udstilles til Have og Landskab på stand A104.

Sigh
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.346