23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Landinspektør på opførelsen af Odenses største hotel

Læs mere om LIFA's rolle som landinspektør og tinglysningsrådgiver på opførelsen af Odenses største hotel med 234 værelser fordelt på 9000 m2.

Man ser det ikke ved første øjekast, når man kører forbi ODEON Musik- og Kulturhus, men parkerer man bilen og begiver sig ud i området til fods åbner der sig en helt ny verden i smørhullet mellem det hyggelige H.C. Andersen-kvarter med de smukke, historiske bindingsværkshuse og den nye bydel, der skyder op, hvor den omstridte Thomas B. Thriges Gade før delte byen. Her ligger Hotel Odeon med sit stærke nordiske arkitektudtryk, der er nøje afstemt med omgivelserne.

Hotellet er en del af Odenses transformationsproces ”Fra stor dansk by til dansk storby”, og processen fra de første idéer til det nu færdige hotel har været lang og spændende. Hos LIFA er vi stolte af, at vi har været med hele vejen.

Vores landinspektører har i første del af opførelsesprocessen udført afsætning af modullinjer og fikspunkter til elementmontage, ligesom vi også har stået for afsætning af metermærker for diverse montager samt afsætning på facader til facademontering. Inde i selve hotellet har vores landinspektører også haft en vigtig rolle, da de har foretaget kontrolmåling af bl.a. gulvkoter i badekabiner og afsætning til karruseldørene i indgangspartierne.  

Træder man ind af dørene og videre ind i den hjemlige lounge får man straks øje på den imponerende gaspejs, der tårner sig op midt i loungen. Udover at være et af hotellets hyggelige samlingspunkter har pejsen også en praktisk funktion, da den skjuler en søjle i midten af rummet. Netop pejsen har udgjort en af byggeriets største udfordringer, da loven ikke tillader gasflasker inden for på et hotel, så der har været holdt en del ekstra forhandlingsmøder for at få tinglyst de ekstra kvadratmeter til den specieldesignede kasse, der opbevarer gasflaskerne. Vores specialister har bistået i denne proces for netop at sikre opfyldelse af de stillede vilkår i byggetilladelsen omkring gasdepotet gennem et byggeretligt skel.  

Vores sidste opgave på projektet bestod i at opgøre BBR-arealer på de i alt 9000 m2, som udgør hotellets samlede areal fordelt på 234 værelser, konferencefaciliteter og en stor restaurant.

De første gæster er allerede tjekket ind på hotellet, som skal være med til at tiltrække større konferencer og events til byen.

Vi ønsker Odense stort tillykke med det nye hotel og takker samtidig for tilliden og samarbejdet gennem de sidste to år.

LIFA A/S Landinspektører
Lucernemarken 1
5260 Odense S
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20937289
P nummer: 1002895732

Kontaktperson

MVB
Morten Valter Bech
Marketingschef
+45 63136990 mvb@lifa.dk

Send til en kollega

0.093