23948sdkhjf

BIM Equity styrker bestyrelsen

| Medlemsnyhed | Indrykket af BIM Equity A/S

1. januar 2019 indtræder Halvor Sandbu, administrerende direktør GRAPHISOFT Norge, i BIM Equitys bestyrelse.

BIM Equity, der er en af Danmarks førende BIM-rådgivere, bestyrelsen med Halvor Sandbu, der er administrerende direktør i GRAPHISOFT Norge.
 
Som indehaver af GRAPHISOFT Norge har Halvor Sandbu opbygget en solid organisation, der forhandler førende BIM-produkter på det norske marked – hovedsageligt ARCHICAD, Solibri, Cinema 4D, der alle er en del af Nemetschek Group. I dag er GRAPHISOFT Norge en af Norges største spillere på markedet for BIM-software. De arbejder aktivt for udbredelsen af OpenBIM i Norge, som er et foregangsland med hensyn til krav af åbne standarder i byggeriet.
 
Solidt kendskab til byggebranchens behov
På baggrund af de overensstemmelser der er mellem byggebrancherne i Norge og Danmark, særligt indenfor udbredelsen af OpenBIM og IFC, har Jonas Salih, CEO i BIM Equity, store forventninger til den styrkede bestyrelse.

”Halvor Sandbu vil styrke ledelsen i BIM Equity med konkret erfaring fra distribution af BIM-software i det norske marked, samt et tilbundsgående kendskab til byggebranchens behov. Med den styrkede bestyrelse forventer vi at opbygge en større markedsandel for Nemetschek Groups produkter i det danske marked.” fortæller Jonas Salih og forsætter ”Som distributører af GRAPHISOFT ARCHICAD i Danmark, ser vi meget positivt på udvikling hos Nemetschek Group,især med deres seneste erhverv af det IFC baserede kvalitetssikringsværktøjet Solibri Model Checker.”

LÆS OGSÅ: Bygherrer står stærkest med åbne standarder

OpenBIM og IFC er byggeriets fremtid
Halvor Sandbu, administrerende direktør i GRAPHISOFT Norge, ser frem til at overføre sine erfaringer fra det norske marked til det danske. ”En stor del af vores succes i Norge skyldes, at vi har kunne levere en pallette af værktøjer, der muliggør samarbejde og kvalitetsstyring mellem bygherrer, rådgivere og entreprenører,” siger Halvor Sandbu. ”Med hensyn til samarbejde mellem byggeriets parter har det vist sig at IFC uovertruffet er den bedste måde at udveksle og kvalitetssikre projekter. Strategien i Danmark vil derfor fortsat være at fremme IFC og OpenBIM som det mest værdiskabende for alle parter gennem allebyggeriets faser.”

LÆS OGSÅ: De store bygherrer: Åbne standarder sikrer samarbejde og ejerslkab til egne data

Kort om GRAPHISOFT NORGE
GRAPHISOFT Norge distribuerer ARCHICAD, ArchiFrame, ArchiFM, ArchiTerra, Artlantis, BIMcontact, BIMx, Cinema 4D, Flexijet og Solibri Model Checker. Derudover tilbyder GRAPHISOFT Norge en række rådgivningsydelser som skræddersyede kurser, projekt-assistance og en række andre supportydelser. Traditionelt har arkitekterne været en af de største kundegrupper med en markedsandel på ca. 60%. Gennem de seneste år har GRAPHISOFT Norge også haft en stærk og vedvarende vækst blandt entreprenører og husfabrikanter. De har gentagne gange vundet priser som "Graphisoft Distributor of the Year" og den Norske ”Gaselle Business"-pris. Læs mere på www.graphisoft.no
 
Kort om BIM Equity
BIM Equity er en allround BIM-virksomhed, som tilbyder BIM-rådgivning, BIM-services og forhandler BIM-teknologien, der gør det hele muligt. Vi arbejder for at gøre BIM til en god forretning for den danske rådgiver- og byggebranche ved at sikre, at implementeringen af BIM bliver kvalitativt og værdiskabende. BIM Equitys ydelser består af rådgivning, analyser, implementering, undervisning og salg af software, herunder ARCHICAD, Solibri Model Checker, Cinema 4D, ArchiFrame og BIMcontact. Vores kunder omfatter et bredt spektrum af byggebranchens aktører og består blandt af arkitekter, ingeniører, entreprenører, bygherrer og driftsorganisationer. BIM Equity står også bag konferencen Nordic BIM Academy, som sætter fokus på brugen af åbne standarder i byggeriet. Læs mere på www.bimeqt.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
BIM Equity A/S

Strandlodsvej 6B, 3.
2300 København S
Danmark
BIM Equity A/S

Send til en kollega

0.132