23948sdkhjf

WK lægger sidste hånd på renoveringen af Kofoeds Skole

| Medlemsnyhed | Indrykket af Wicotec Kirkebjerg A/S

Der er fuld gang i den bæredygtige byudvikling på det nordøstlige Amager. Her ligger den kendte skole fra Kim Larsens sang ”Langebro”, som siden 1928 har eksisteret med det formål at yde hjælp til selvhjælp til socialt udsatte mennesker.

WK er lige nu i gang med at renovere den ansete skole, som har fået bevilliget 19 millioner kroner af Den A.P. Møllerske Støttefond til et bæredygtighedsprojekt. I året hvor Kofoeds Skole også kan fejre 90 års jubilæum, er skolen i fuld gang med at få glæde af de 19 millioner kroner, som de har fået bevilliget af Den A.P. Møllerske Støttefond. Pengene er møntet bæredygtig udvikling, og Kofoeds Skole er derfor lige nu i gang med en større renovering. Som teknikentreprenør er WK i gang med at renovere og forny alle de tekniske installationer, som er et vigtigt led i en bæredygtig udvikling.

Renoveringen af de tekniske installationer indebærer blandt andet udskiftninger og etablering af nye ventilationsanlæg, renovering af faldstammer, brugsvandsanlæg, belysning og kloak. Dertil installerer WK solceller på skolens tag. Projektet forventes færdigt ultimo 2018.

Kofoeds Skole er en selvejende institution, der hjælper socialt udsatte mennesker. Velfærdsministeriet fører tilsyn med Skolens virksomhed, som i det pædagogiske arbejde bygger på et livssyn, hvori frihed, ansvar, og forståelse af valg - og konsekvenserne deraf, indgår. Skolen ledes af forstanderen, Robert Olsen, i samråd med skolens bestyrelse. Bestyrelsens medlemmer består blandt andet af advokater, socialrådgivere, fhv. ministre, læger og professorer. Skolen har også et elevråd, som fungerer som talerør for eleverne og sparringspartner for ledelsen.

I WK er vi glade for at få lov til at få et indblik i skolens arbejde og se, hvor stor betydning det har for det enkelte menneske, når det får mulighed for at skabe og tage ansvar for sit eget liv. Som teknikentreprenør bliver vi inviteret ind bag mange forskellige døre i forbindelse med vores projekter – både store og små samt private og offentlige. Alle projekterne har hvert sit at byde på, og Kofoeds Skole er bestemt et af de givtige. Lige nu er det skolen på Amager, som WK er i gang med at udføre renoveringsarbejde på, men skolen har også afdelinger andre steder i Aarhus, Aalborg og i Nuuk på Grønland.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Wicotec Kirkebjerg A/S

Roskildevej 338, 2630 Taastrup
2630 Taastrup
Danmark
Wicotec Kirkebjerg A/S

Send til en kollega

0.107