23948sdkhjf

3 gå-hjem-møder med fokus på forretningsudvikling på Comwell i Køge - november og december

| Medlemsnyhed | Indrykket af Innovationsnetværk Femern Bælt

I samarbejde med InnoBYG inviterer Innovationsnetværk Femern Bælt til tre gå hjem-møder, hvor målgruppen er leverandører til bygge- og anlægssektoren - sælgere og produktudviklere, samt rådgivere, entreprenører og arkitekter.

Den 15. november 2018 fra kl. 15.00-18.00
Bygningsreglementet - krav og muligheder

Er det muligt at lave spændende attraktive bygninger, der kan leve op til de skrappe krav der findes inden for lavenergibyggeri. Det korte svar er ”ja”. Til dette arrangement bliver du introduceret for de gældende og kommende krav i forhold til Bygningsreglementet (BR18 og BR20). Endvidere bliver du præsenteret for spændende byggerier, der lever op til kravene i henhold til BR20.

Den 27. november 2018 fra kl. 15.00-18.00
Den nye udbudslov

Vejen til succesfulde erfaringer med at byde på offentlige udbud er ofte brolagt med flere nederlag end sejre – især hvis man ønsker at sælge nyskabende og innovative løsninger til de offentlige kunder. Dette arrangement tydeliggør, hvad den nye udbudslov betyder for dine forretningsmuligheder, og hvilke muligheder den skaber for mere tætte udviklingspartnerskaber med de offentlige udbydere.

Den 12. december 2018 fra kl. 15.00-18.00
De nye standardvilkår - AB18

Vil det påvirke din forretning, at der i år er udkommet nye standardvilkår for byggebranchen kaldet AB18, ABR18 og ABT18? Dette arrangement sætter fokus på de nye regler, hvor de overordnede principper forklares og en konkret juridisk sag understreger betydningen af disse ændringer.

Du kan sikre dig en plads ved at tilmelde dig allerede idag.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Innovationsnetværk Femern Bælt

c/o Tænketanken DEA, Fiolstræde 44, 1.
1171 København K
Danmark
Innovationsnetværk Femern Bælt

Billeder & videoer

nyt logo original_lille_transparent

Send til en kollega

0.125