23948sdkhjf

Bliv klogere på varmestyringsmodulet i CleverHouse

| Medlemsnyhed | Indrykket af Softcontrol ApS

Styr og overvåg tekniske installationer via App eller pc - Overskueligt overblik over temperaturen i dit hus - Hold nemt styr på varmen, og reguler den, når og hvor det passer dig

Styr hele husets varmeinstallation via den meget brugervenlige og intuitive CleverHouse-app eller et pc-program. Her kan du se den aktuelle temperatur i de enkelte rum og sætte den ønskede temperatur for at sikre optimal energistyring af radiatorer, gulvvarme og elvarme. Styr blandesløjfer i de størrer installationer og pumpeshunk i de mindre.

CleverHouse består af en række standard moduler som f.eks: Tænd/Sluk styring, varmestyring, tyverialarm, ventilationsstyring etc. I denne nyhedsmail beskrives varmestyrings funktionen i CleverHouse.
For at sikre en intuitiv brugerflade for slutbrugeren, er App’en opbygget således at de funktioner som går igen i flere moduler, er ens bygget op. Varmestyrings modulet i CleverHouse viser dig den aktuelle temperatur i de enkelte rum og du kan indstille den ønskede temperatur for at sikre optimal energistyring af rummet. 

Se aktuel temperatur i de enkelte rum, og indstil den ønskede temperatur - Adaptiv regulering sikrer ønsket temperatur til fastlagt tidspunkt - du indstiller en given temperatur på et givent tidspunkt, så finder systemet selv ud af at starte op, så temperaturen når sit mål til den givne tid.

Lav programmer for de enkelte rum - Du har også mulighed for at lave programmer for de enkelte rum, indstille til natsænkning, automatisk lukning af varme ved vinduesåbning eller at sætte ferieperioder ind i systemet for både at spare energi og penge.

Se alle historiske temperaturdata - du vælger selv om du vil se for de sidste 8 timer -for et givent døgn - en given uge - en given måned eller et givent år.

Stopper cirkulationspumpen når der ikke er behov for varme

Sæt varmen i kalenderen
Systemet også indstilles via en Google-kalender eller Outlook-kalender, så du eksempelvis hæver temperaturen i forbindelse med kalenderaktiviteter.Brug magnetkontakt til vinduet og luk automatisk for varmen når vinduet er åbent


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Softcontrol ApS

Vodskovvej 135
9310 Vodskov
Danmark
Softcontrol ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11