23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Phønix Tag Materialer sætter tal på DGNB-påvirkningen

Phønix Tag Materialer gør det let for bygherre og rådgivere at vurdere tagpaps bidrag til bæredygtigt byggeri

Sammen med Rambøll har den danske producent af tagpap, Phønix Tag Materialer, vurderet hvordan virksomhedens produkter har indvirkning på en DGNB-certificering.

Rådgiver og bygherre kan med DGNB vurdere, hvad valg af produkter betyder for miljøet, for mennesker og for den samlede økonomi. Det gavner ikke kun en bæredygtig udvikling, men gør også bygningen mere værd.

”Det er naturligt for os at dokumentere, hvordan vores produkter spiller ind i et bæredygtigt byggeri. Vi vil tage ansvar for miljø og mennesker,” siger salgs- og marketingdirektør Kenneth Vraa fra Phønix Tag Materialer.

Dokumentationsmappe til DGNB-konsulenten

Rambøll har samlet og udarbejdet en dokumentationspakke, der gør det nemt for DGNB-konsulenter og -auditors at vurdere, hvad Phønix Tag Materialers produkter bidrager med og skal dokumentere i en DGNB certificering. Resultaterne er også beskrevet i en kortere brochure.

”Phønix Tag Materialer bevæger sig med DGNB-dokumentationspakken mod en transparens af deres produkter. Denne dokumentationspakke gør det nemt for virksomheden at kommunikere, hvordan deres produkt bidrager til en bygnings DGNB-certificering,” siger Andreas Qvist Secher, der er Senior Bæredygtighedskonsulent hos Rambøll.

Phønix Tag Materialer udvikler tagprodukter, der har en levetid på mindst 50 år, når man bruger SBS-underpap og -overpap. Det konkluderer det uvildige organ ETA Danmark på baggrund af nylige feltundersøgelser fra Statens Byggeforskningsinstitut.

Phønix Tag Materialer A/S
Vester Allé 1
6600 Vejen
Vejen Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25711785
P nummer: 1008017065

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078