23948sdkhjf

Metsä Woods nye fabrik til birkekrydsfiner blev indviet den 3. oktober.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Metsä Wood

Samtidig med indvielsen af den nye fabrik til fremstilling af birkekrydsfiner i Pärnu, Estland, har Metsä Wood udgivet en ny billedserie kaldet ”Industriel holdbarhed”.

Den stigende urbanisering og e-handel er med til at øge efterspørgslen på birkekrydsfiner. Byggeriet er i vækst, hovedsageligt i storbyerne, og branchen har behov for holdbar og let krydsfiner til betonforskalling. Stigende e-handel øger antallet af varevogne, der skal transportere og levere produkter i byområderne. Gulve og vægge i disse varevogne er lavet af store krydsfinerplader. Også producenter af tungere lastbiler og tog skal bruge en pålidelig leverandør af tilpasset birkekrydsfiner.

Metsä Woods nye fabrik til birkekrydsfiner blev indviet den 3. oktober. Når fabrikken kører på fuld kapacitet, vil den producere 50.000 kubikmeter birkekrydsfiner af høj kvalitet om året. Den nye fabrik i Pärnu er specialiseret i at fremstille store plader af varierende størrelse.

I lette køretøjer såsom varevogne giver et gulv bestående af en enkelt plade fremstillet af ét stykke finer et tyndere, men mere holdbart gulv, end hvis man bruger to stykker finer. Til tungere lastbiler og tog kan Metsä Wood tilbyde produkter, der er skræddersyet til ethvert behov og industrielt fremstillet i det antal, der er brug for.

I forbindelse med betonforskalling er anvendelse af birkekrydsfiner en effektiv løsning, der sparer tid og penge. Belægninger, der er designet specielt til betonforskalling, giver det mest glatte slutresultat og er desuden holdbare og nemme at rengøre. Pladerne kan bruges flere gange, hvilket har stor økonomisk betydning for industrien.

Den nye billedserie “Industriel holdbarhed” illustrerer værdien af birkekrydsfiner i en bymæssig sammenhæng. Fotografierne er taget af den prisbelønnede finske fotograf Kimmo Syväri. “Opgaven bestod i at visualisere fordelene ved birkekrydsfiner i byen ved udelukkende at bruge Metsä Wood krydsfinerprodukter, som de fremstår,” fortæller Kimmo Syväri. “Materialet er visuelt interessant, og slutresultatet er en farverig hyldest til industrielle materialer.”

Metsä Woods birkekrydsfiner er fremstillet af bæredygtigt nordisk træ. Forholdet mellem styrke og vægt er fremragende, hvilket gør birkekrydsfiner til et økonomisk attraktivt råmateriale til selv de mest krævende formål. Fineren, der bruges på fabrikken i Pärnu, er produceret i Äänekoski, Finland. Råmaterialerne til fineren kommer primært fra skove, der er ejet af Metsä Groups 104.000 skovejere. Metsä Wood er en del af Metsä Group.

Se Se videoen Industriel holdbarhed, og få mere at vide om vores  birkekrydsfinerprodukter.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Metsä Wood

Ørestads Boulevard 108, 5. th.
2300 København S
Danmark
Metsä Wood

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.142