23948sdkhjf

Stort Festool Event hos Dorch & Danola

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dorch & Danola A/S

Trænger du til ny inspiration? Så kom til Dorch & Danola’s SUPER Festool dag i Odense fredag den 2. november 2018 kl. 9 - 14.

Kom og vær med, få opfrisket og udvidet dine kompetencer, eller del dine egne erfaringer med os på dagen.

Vi har samlet nogle af Danmarks bedste Festool eksperter, der står klar med en masse vilde tilbud på blandt andet støvsugere, overfræsere, save, savklinger, arbejdsborde, systainere med mere, og du kan også teste og afprøve alle deres nye og innovative produkter.
Kom og oplev 3 arbejdende Festool værksteder, hvor du fx kan teste og arbejde med DOMINO samlingsfræser, overfræser OF1010, OF 1400, MFS 400, rundsavene HK 55, HK 85, HKC 55, CMS systemet, MFT arbejdsbordet og det nye multibord MW 1000.
Der vil blive arbejdet med alt, lige fra spærkonstruktioner til fremstilling af skærebrætter, samt møbelsamlinger med beslag og fræsning med skabeloner. Værkstederne er hands on - det vil sige, at du selvfølgelig kan prøve det hele, så du kan gå hjem med tips og tricks til, hvordan du får det bedste ud af maskinerne.

På værkstederne får du desuden også mulighed for at få en god fagsnak med Festool eksperterne omkring Festool produkterne, samt få tips og tricks til maskinerne.

Festool eksperterne vil være tilstede hele dagen, og de deler ud af deres viden og giver små fif og råd. På dagen kan du også møde Tormek, Bessey, Junckers, Angle Design og Mareld arbejdsbelysning.

Husk at Dorch & Danola hele dagen har skarpe Festool tilbud, som kun gælder på dagen. Hvis du vil vide, hvad der kommer af tilbud, kan du se nogle af produkterne i kampagneavisen her: https://goo.gl/BrmYBC eller https://goo.gl/MrFKuZ

Vi glæder os til at se dig fredag den 2. november på Ove Gjeddes Vej 7 i Odense, Se mere om SUPER Festool dag på www.dorchdanola.dk/super-festool-dag.

Se kampagneavis til SUPER Festool dag her!


Om Dorch & Danola
Dorchdanola.dk er Danmarks største enkelt forhandler og onlineleverandør af Festool maskiner og værktøj. Dorch & Danola A/S er en familieejet virksomhed med fynske rødder med mere end 80 år på bagen som markedets specialist inden for salg af værktøj og el-værktøj til professionelle håndværkere, industrien og gør-det-selv manden. Dorch & Danola har håndværkerbutik i Odense og webshop.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dorch & Danola A/S

Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ
Danmark
Dorch & Danola A/S

Send til en kollega

0.273