23948sdkhjf

Naturtro æstetik på plejehjemmet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Altro Danmark

Lækkert LVT gulv kombinerer flot naturtro udseende med stor funktionalitet på plejehjem præget af elegance og stil.

Plejehjemmet Villa Clay i Berlin er opført af Grüntal gruppen og åbnede i efteråret 2016 på det historiske tidligere Oskar Helene Heim, som var en institution for mennesker med fysiske handicaps. Den blev verdensberømt på grund af sine nye medicinske teknikker.

Elegance og stil karakteriserer de nye lejligheder. Ud over stue og et fælles køkken har lejlighederne badeværelser og køkkennicher udført med fokus på tilgængelighed. Hver fløj har 12 lejligheder med i alt 116 lejligheder.

Der er samtidig fokus på individuelt skræddersyet og holistisk pleje i det elegante og hjemlige miljø, som dækker beboernes behov for fx sikkerhed og velvære.

FIK DU LÆST: Et skridt tættere på faldfri ældreboliger

Ligner træ

Grüntal gruppen havde til projektet behov for 8000 m2 gulve til spiserum, offentlige områder, korridorer, indgangsområde, træningslokale samt dele af lejlighederne.

Wolfgang Biestle fra Villingen planlægningskontoret for seniorfaciliteter, W. Biestle e.K., valgte Altro Ensemble™ modulopbyggede gulve i gråbrun eg, som blev monteret i sildebensmønster.

Dette udseende kombinerer sammen med Altro Ensembles 15 dB støjdæmpning æstetikken fra et almindeligt hjem med de høje funktionskrav, der stilles i et plejehjem.

”Denne type løsning ligner træ og er meget komfortabel under fødderne. Gulvet er holdbart, meget slidstærkt og nemt at rengøre med blot nogle få redskaber,” siger Wolfgang Biestle.

Grüntal gruppen planlægger nu at udstyre flere af deres hjem i Berlin og Ostfriesland med Altro-løsninger.

LÆS OGSÅ: Lækre gulve føles og ser helt naturlige ud

Næste generation af LVT

Altro Ensemble er næste generation af luksusvinylfliser (LVT), der kombinerer fleksible designmuligheder med overlegen funktion og holdbarhed samt nem montering.

De fire modulopbyggede størrelser og udvalget af inspirerende farver, teksturer og design kan blandes og matches, så man kan skabe unikke mønstre.

Overfladerne giver lav refleksion af lys og gode akustiske egenskaber med 15 dB reduktion af lydoverførsel.

Samtidig betyder tykkelsen på 2,6 mm, at gulvet yder ekstra komfort under fødderne og samtidig har en holdbarhed, som gør det perfekt til områder præget af gående trafik på alle tidspunkter af døgnet.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Altro Danmark

Altro Nordic AB
Box 9055
Flintyxegatan 4
200 39 Malmö
Sverige
Altro Danmark

Send til en kollega

0.112