23948sdkhjf

Man kan forvente kvalitetsmaskiner, når man handler med GreenTec - Michael Boldt Hansen

| Medlemsnyhed | Indrykket af GreenTec A/S

GreenTec Rotorknuser GT 135 gør et rigtigt fint arbejde til hæk- og hegnsklipning

Jeg er fast indlejet ved en maskinstation og kører også for mig selv, hvor jeg primært laver hegnsklipning opgaver for mange af de kunder som vi har ved maskinstationen. Jeg er godt beskæftiget med mit arbejde på maskinstationen og min egen hegnsklipning service, men der er altid plads til nye kunder.

Jeg valgte at købte en GreenTec rotorknuser GT 135, da jeg har en GreenTec grensav og Spearhead Twiga FLEX 6000T armklipper i forvejen, og nogle kunder ønskede, at det afklippede materiale blev knust bagefter.

GT 135 gør også et rigtigt fint arbejde til hæk- og hegnsklipning, når man har knive i. Resultatet var helt perfekt i forhold til en knuser med kæder, da man skal køre flere gange for at få et lige så pænt snit.

Jeg har også anvendt den til nogle buske på skråninger, der skulle fjernes helt, hvor jeg havde kæderne i. Rotorknuseren lavede også et imponerende arbejde her.

Fordelen ved rotorknuseren er, at man kan skifte mellem knive og kæder alt efter arbejdsforhold, så man opnår et optimalt resultat. Derfor, har jeg altid en vogn efter traktoren med de forskellige redskaber, når jeg skal ud og lave arbejdsopgaver, så jeg nemt kan skifte redskaber efter arbejdsforholdene.

Hvis der er skråninger, hvor materialet bare skal smadres, så kører jeg med kæder. Hvis det er noget som skal klippes ned, så kører jeg med knivene i stedet for. Når man kører med knivene, så kan man nøjes med at køre én gang.

Rotorknuseren kan i hvert fald tage den diameter som producenten siger, og jeg synes, at den kører rigtig fint.

Jeg købte knusehovedet i foråret gennem en autoriseret GreenTec forhandler, og har ikke reklameret så meget for den endnu, men nu har jeg mulighed for at udføre andre arbejdsopgaver, og det giver mig mere fleksibilitet.

Hvis jeg skulle købe en ny maskine i dag, så vil jeg hellere købe en GreenTec rotorknuser fremfor et slagleklipperhoved, da den kan klippe større grene. Kunderne vender sig hurtigt til at få taget store grene med saven, så man vil gerne kunne tilbyde samme service med rotorknuseren.

Jeg kunne også forestille mig, at en rotorknuser er billigere i drift i forhold til et slagleklipperhoved. En rotorknuser ser meget mere simpelt og solidt ud, og der er ingen valser som kører rundt og kan blive slået i stykker. Derfor er rotorknuseren en meget attraktiv mulighed.

Jeg valgte GreenTec fremfor andre producenter, da det ligger tæt på og der er god service. Jeg havde set nogle andre GreenTec maskiner, og det så bare ud til at virke.

Man kan forvente kvalitetsmaskiner, når man handler med GreenTec. Jeg kan stærkt anbefale GreenTecs maskiner til andre. Pris og kvalitet hænger ofte sammen. Jeg vil hellere købe nogle kvalitetsmaskiner som man ved der virker. Selvom jeg har købt brugte GreenTec maskiner, har der ikke været nogen problemer. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
GreenTec A/S

Merkurvej 25
6000 Kolding
Danmark
GreenTec A/S

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.12