23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Høyrup & Clemmensen laver sikring for verdensomspændende virksomhed

Den danske virksomhed 3Shape laver 3D scannere og software til bl.a. tandlæge- og tandlaboratorieindustrien over hele verden. De er førende på markedet og har kontorer i mere end 20 lande – og der kommer hele tiden flere til.

3Shape har netop udvidet med sin tredje afdeling i København, og Høyrup & Clemmensen er i øjeblikket i færd med at lægge sidste hånd på sikringsarbejdet.

Entreprisen består i alt af mere end 17.000 kvadratmeter fordelt på tre bygninger. Høyrup & Clemmensens første opgave var at konvertere 3Shape’s anlæg på hovedkontoret ved Holmens Kanal til et nyt integreret anlæg med adgangskontrol, tyverialarm og videoovervågning.

Senere er der indledt samarbejde om lejemål i Bredgade og Niels Juels Gade, hvor der også skal installeres adgangskontrol, tyverialarm og videoovervågning.

En integreret sikringsløsning med global rækkevidde
Det nye system er stabilt og let for medarbejderne at betjene.

”Det er et integreret anlæg, som har den fordel, at det hele styres fra samme platform. Her kan medarbejderne se loggen for både adgangskontrollen og tyverialarmen. De kan også se videoklip af, hvem der kommer og går. Det vil sige, at medarbejderne kun skal lære ét program og én brugerflade at kende i stedet for tre forskellige,” fortæller Richard Storgaard, projektleder for Sikring hos Høyrup & Clemmensen.

Udover bygningerne i København skal Høyrup & Clemmensen også hjælpe den verdensomspændende virksomhed med at lave adgangskontrol til deres kontorer i blandt andet USA:  

”Vi laver programmeringen her i Danmark, og så samarbejder vi med en lokal installatør om at montere systemet,” siger Richard Storgaard.

Et stabilt og brugervenligt system
Tidligere havde 3Shape ofte problemer med, at det gamle system låste nogle af dørene op. Derfor er Anja Engblad, Facility Manager hos 3Shape, glad for det nye system, som Høyrup & Clemmensen har installeret:

”Det er vigtigt for mig, at jeg ikke længere skal bruge tid på at gå og dobbelttjekke alle døre. Det nye system er stabilt. I dag ved jeg, at der er låst. Systemet virker, og så er det let at arbejde med,” fortæller hun og tilføjer:

”Det nye system gør det også lettere for medarbejderne. Vi har mange ansatte, der rejser rigtig meget frem og tilbage mellem Danmark og andre lande. Når de ankommer til andre kontorer, har de allerede adgang med deres kort. Det er rart og bekvemt, at man kun har ét kort at holde styr på.”

Høyrup & Clemmensen A/S
Bådehavnsgade 6
2450 København SV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37353515
P nummer: 1003052948

Send til en kollega

0.109