23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny automatik til Topvex ventilationsaggregater

Systemair har udviklet ny automatik til de kompakte ventilationsaggregater, Topvex.

Topvex er en serie kompakte ventilationsaggregater fra Systemair. Aggregaterne kan komme igennem døråbninger på 1 meter, og de leveres testede og klar til installation.

”Vi har tre forskellige Topvex-modeller. Det gør det nemt at finde den rigtige model til opgaven. Toptilslutning egner sig til steder, hvor der ikke er meget gulvplads. Sidetilslutning er til lav byggehøjde, og så har vi den helt flade model. Den er ideel under et nedhængt loft eller til andre steder, hvor der er lav byggehøjde”, fortæller produktchef Claus Pedersen.

Ny Access automatik

De prækonfigurerede Topvex aggregater er blevet opdateret med Systemairs nye Access automatik. Access samler alle aggregatets funktioner, så de er lettilgængelige for brugeren. Access kan kobles på et BMS, eller man kan anvende NaviPad, som er et robust betjeningspanel, Systemair har udviklet.

”Vores mål har været at gøre ventilationsaggregatet lige så enkelt at styre som en almindelig smartphone”, fortæller Claus Pedersen. ”NaviPad har en logisk og intuitiv menustruktur, der gør det nemt for brugeren hurtigt at danne sig et overblik og justere aggregatets indstillinger”.

NaviPad har en 7” touchskærm og er udført i et ergonomisk og robust design. Betjeningspanelet har en gummiramme, der gør det nemt og sikkert at holde. Det kan monteres enten på væggen eller på selve aggregatet. Det er muligt at styre op til 9 aggregater på en NaviPad.

Topvex

  • Luftmængde: 110 – 6.660 m3/h
  • Roterende- eller modstrømsveksler
  • EC-motorer
  • Eurovent-certificeret
Systemair A/S
Ved Milepælen 7
8361 Hasselager
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK82378014
P nummer: 1003206416

Send til en kollega

0.078