23948sdkhjf

Ridsehårdhedsmåler Elcometer 3000 Clemen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Strenometer ApS

Opdateret version med mange forbedringer

Hos Strenometer er vi glade for at kunne genintroducere den motoriserede ridsehårdhedsmåler model 3000 Clemen fra Elcometer Ltd. Modellen har af administrative årsager midlertidigt været taget ud af produktion men er nu tilbage i en redesignet udgave.

Umiddelbart ligner instrumentet sig selv, men der er implementeret en række forbedringer, de elektroniske komponenter er topmoderne, og alle aktuelle sikkerhedsstandarder og bestemmelser overholdes. Derudover kan det tilpasses alle strømforhold og stik og er egnet til 240 V, 220 V og 110 V.

Ridsehårdhedsmåler Elcometer model 3000 Clemen er et robust og nøjagtigt instrument til vurdering af ridsefastheden på malet metal, træ, glas, plastik eller andre hårde materialer. Det drives af en elektrisk motor, og det automatiske forløb sikrer at testene er enstartede, gentagelige og reproducerbare. Testene tages i belastningsområdet 0-5 kg på prøveremner der måler op til 75 x 150 mm og har en tykkelse på 0,5-3 mm (kan udvides til 5-20 mm).

Model 3000 Clemen leveres som standard med 1 kg vægte og et skæreværktøj med en Ø 1 mm halvkugleformet spids af hårdmetal. Som ekstra tilbehør fås en række forskellige skæreredskaber.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Strenometer ApS

Kongevejen 213
2830 Virum
Danmark
Strenometer ApS

Send til en kollega

0.146