23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Riwal Rental App er nu tilgængelig på App Store

September 2018 – Riwal, lift og teleskoplæsser udlejnings specialist, har lanceret Riwal Rental App i App Store, hvilket gøre det nemmere end nogensinde at leje og afmelde maskiner.

I Marts 2018, blev Riwal Rental app lanceret til Android-enheder i Google Play butikken, og er nu også tilgængelig for Apple IOS brugere. Appen giver udlejningskunder mulighed for at browse, reservere og planlægge lifte, hvilket blot er nogle af de egenskaber appen, i en problemfri proces er i stand til.

Riwal Rental App er en del af virksomhedens digitale strategi for, at forbedre forbindelsen med kunder og engagere sig I nye markeder. Appen er meget brugervenlig for kunder, hvor de vil blive assisteret med appens live-chat funktion. Yderligere kan kunder som har en Riwal Access4U kundeportal konto nemt styre alle leje aktiviterer via appen. Endeligt vil appen forbedre produktiviteten på arbejdspladsen og kundeoplevelsen.

Riwal Rental App er tilgængeligt i lokale sprog I alle europæiske lande som Riwal opererer i: Holland, Belgien, Frankrig, Tyskland, Polen, England, Spanien, Danmark, Sverige, Norge, Slovenien og Kroatien. 

Norty Turner, CEO Riwal kommenterer: “Denne online platform giver vores kunder et digital t værktøj til at simplificere måden de interagere med os på. Vi er besluttet på at levere den bedste kundeoplevelse, som nu inkluderer Rental appen. Vi har skabt en self-service udlejnings oplevelse som er informationsrig og mobil samt brugervenlig for vores kunder, som i stigende grad vil operere på en mere digital måde.

Download Riwal Rental App til iOS (iPhone)

Download Riwal Rental App til Android

Læs mere om appen på vores hjemmeside.

Riwal Danmark A/S
P.L. Brandts Allé 1
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30609492
P nummer: 1013349483

Send til en kollega

0.063