23948sdkhjf
Del siden
Annonce

PR og kommunikationsindsats styrker organisationen indadtil

Elinstallatørvirksomheden Høyrup & Clemmensen samarbejder med Grønbech om at skabe synlighed for virksomheden i medierne.

Derudover har samarbejdet også skabt værdi for virksomheden indadtil. Høyrup & Clemmensen er blevet bedre til at få øje på alt det, de gør godt.

”Vi er blevet skarpe på at finde de gode historier internt i organisationen og blive opmærksomme på, hvad der egentlig er sket i huset de sidste to måneder. På den måde er samarbejdet med Grønbech blevet en igangsætter for nye tiltag. Grønbechs PR- og kommunikationsarbejde hjælper os til at huske at fejre vores succeser,” fortæller administrerende direktør Tom Lindquist.

Det øgede fokus på organisationen internt har været med til at styrke medarbejdernes tilhørsforhold til virksomheden og bidraget til rekruttering af nye medarbejdere:  

”Det skaber en glæde for medarbejderne at se Høyrup & Clemmensen omtalt i pressen og læse om vores succeser i nyhedsbrevene. Det er i virkeligheden nok den største effekt af vores samarbejde med Grønbech,” siger Tom Lindquist.

Grønbech PR og kommunikation ApS
A. P. Møllers Allé 9B
2791 Dragør
Dragør Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34579970
P nummer: 1017686611

Kontaktperson

SL
Susanne Lindø
Adm. direktør og kommunikationsrådgiver
+45 40 33 05 55 mail@groenbech.com

Send til en kollega

0.062