23948sdkhjf

Liftup stifter datterselskab i Tyskland

| Medlemsnyhed | Indrykket af Liftup A/S

Med stiftelsen af et nyt datterselskab i Tyskland går Liftup efter uudnyttet eksportpotentiale på købedygtigt, men også konservativt, tysk marked – og forventningerne til den tyske udvidelse er høje.

”Vi regner med, at vi kommer til at mangedoble vores omsætning på det tyske marked indenfor de næste fem år,” siger Henrik Haugaard, der er Global Sales Manager i Liftup, som i dag eksporterer 80 procent af de produkter, der årligt produceres. I alt eksporterer Liftup til 38 lande over det meste af verden.

Lokal tilstedeværelse og kulturkendskab et must
Der er et stort potentiale for Liftups produkter på det tyske marked, men Liftup erkender også, at det tyske marked er anderledes end mange af de øvrige eksportmarkeder.

”Vi hører, at det traditionelt er svært for danske virksomheder at få ordentligt fodfæste på det tyske marked. I Tyskland er det en fordel at være til stede med en salgsperson – i særdeleshed hvis vedkommende selv er tysker, som i vores tilfælde,” siger Henrik Haugaard med henvisning til Stephan Engelmann, som er Area Sales Manager for Tyskland. Stephan er erfaren medarbejder hos Liftup – og tysk statsborger.

(...)

Læs hele pressemeddelelsen på vores hjemmeside >>>


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Liftup A/S

Hagensvej 21
9530 Støvring
Danmark
Liftup A/S

Send til en kollega

0.148