23948sdkhjf

Er I klar til efterårets byggemesser?

| Medlemsnyhed | Indrykket af FACTOR X ADMAN A/S

Selv om det lige nu virker ganske uvirkeligt, så står kalenderen på efterår om en lille måneds tid. Efteråret er som bekendt højtid for byggemesser. Hos FXA sætter vi dig i kontakt med dine kunder - før, under og efter messen.

Der bliver bygget, renoveret og udviklet som aldrig før. Men som bekendt kræver enhver ny opgave en stor salgs- og akkvisitionsindsats. Et oplagt sted at møde nye kunder er de store fagmesser, som giver gode muligheder for at præsentere nye produkter, holde netværket ved lige og ikke mindst til at generere nye leads. Men da messedeltagelse aldrig er billig og lægger beslag på en stor del af organisationens ressourcer, er det afgørende, at forberedelse, eksekvering og opfølgning foregår præcist og professionelt.

LÆS OGSÅ: Arkitekturformidling, der virker 

Få flere varme leads ud af jeres messedelttagelse
Hvis I planlægger at udstille på Building Green eller en anden af efterårets store messer, kan Factor X Adman hjælpe jer med markedsføringen - både før, under og efter messen. I perioden op til messen forbereder vi jeres kunder på, at I deltager på messen. Under selve messen sikrer vi, at jeres stand og præsentationsmaterialer skiller sig ud og fremhæver jeres produkter på den bedst tænkelige facon.  Efter messen følger vi op på de varme leads, I har fået.

LÆS OGSÅ: Epiito – VR for Healthcare, Smart City og industrien 

Vi kender byggebranchen
Hos Factor X Adman kender vi byggebranchen. Vi hjælper både bygherrer, rådgivere, producenter og organisationer med at formidle og markedsføre deres budskaber. Gennem tiden har vi således blandt andet hjulpet Arkitektforeningen, Frederiksberg Kommune, Epiito, Danfoss, Metro Therm, Wuppi, PVC Informationsrådet, Pressalit, STARK, JJW Arkitekter, JUUL FROST Arkitekter, BIM Equity og Danske Landskabsarkitekter – og vi kan også hjælpe jer.

Interesseret?
Hvis du vil høre hvordan, bør du kontakte os på info@fxa.dk eller 8731 1030 for en uformel snak. 

Foto: Epiitos messestand på The Airport Show i Dubai / www.epiito.com

Medlemsnyhed

Indrykket af
FACTOR X ADMAN A/S

12a Kattesundet
1458 København K
Danmark
FACTOR X ADMAN A/S

Send til en kollega

0.123