23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Høyrup & Clemmensen styrker sikringsafdelingen

Efterspørgslen på integrerede adgangskontrolanlæg stiger. Samtidig øges sikringsprojekternes volumen og kompleksitet. For at understøtte den positive udvikling har Høyrup & Clemmensen ansat en ny afdelingschef og to nye projektledere.

Høyrup & Clemmensen er certificeret sikringsinstallatør, og i vores sikringsafdeling rådgiver vi vores kunder om de nyeste integrerede løsninger inden for sikring af bygninger og alarmsystemer. Vi oplever, at efterspørgslen på især integrerede adgangskontrolanlæg er steget markant. Det er der, ifølge installationschef hos Høyrup & Clemmensen, Søren Østergaard, en særlig årsag til:

”Elektronisk adgangskontrol gør det nemt at styre, hvem der har adgang til bygningen, og sender samtidig et signal til omverdenen om, at bygningen er sikker. Ved at integrere adgangskontrollen med andre alarm- og sikringsanlæg får man et bedre overblik over bygningen, hvilket samtidig sænker de administrative omkostninger. Det er en funktionalitet, som vores kunder i høj grad ønsker og efterspørger.”

Integrerede sikringsløsninger kræver ekspertise
Hos Høyrup & Clemmensen har vi arbejdet med adgangskontrolanlæg i over 15 år, og vi har etableret og servicerer nogle af de største anlæg i landet, bl.a. for Region Hovedstaden:

”Når vi leverer integrerede løsninger trækker vi på vores erfaringer med at integrere sikringsanlæg med andre systemer og koordinere store sikringsprojekter. Integrationen mellem eksempelvis alarmsystemer og medarbejderdatabaser fra ERP-systemer eller bookingsystemer er kompleks, og sikringsprojekternes volumen kræver, at vores medarbejdere ligger med helt fremme i feltet – både når det gælder sikring og projektledelse,” fortæller Søren Østergaard.

Nyansættelser sikrer flere kvalitetsløsninger i fremtiden
For at følge med efterspørgslen på vores integrerede adgangskontrolanlæg har vi i løbet af sommeren ansat tre nye medarbejdere til sikringsafdelingen.

Henrik Bossen er den 1. august tiltrådt som ny afdelingschef for Sikring. Henrik er oprindeligt udlært hos os, og han har derfor et indgående kendskab til vores virksomhed og løsninger. Derudover kan han trække på erfaringer fra tekniske ansættelser hos bl.a. ABB, Lekon og IGE+XAO Nordic, ligesom han kan bidrage med sin viden som ISO-inspektør.

Derudover har vi ansat to nye projektledere i sikringsafdelingen. Den 2. juli tiltrådte Kenneth Venø, mens Michael Plambeck tiltræder den 1. september. Begge er uddannet elektrikere og eksaminerede sikringsledere og kommer fra lignende stillinger i Kemp & Lauritzen.

De tre nye medarbejdere skal bidrage til, at efterspørgslen på bl.a. integrerede adgangskontrolanlæg fortsat resulterer i kvalitetsløsninger for vores kunder.

Læs mere om vores adgangskontrolanlæg her

Høyrup & Clemmensen A/S
Bådehavnsgade 6
2450 København SV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37353515
P nummer: 1003052948

Send til en kollega

0.141