23948sdkhjf

ak83 skaber rum i rum i ny kantine hos Jysk

| Medlemsnyhed | Indrykket af ak83 arkitekter

ak83 arkitekter har designet et spændende indretningsprojekt for JYSK i Brabrand med zoneopdelinger, forbedret akustik og indretning i funktionelt og fleksibelt design

Rummet er blevet inddelt i tre zoner ved hjælp af varierende loftshøjder og lysindtag samt lamelrumdelere i egefinér. Vi har haft fokus på at skabe forskellige stemninger og funktioner i de tre områder samtidig med at udvidelsen og det eksisterende blev opfattet som en helhed. Kantinen er indrettet med foldbare borde og stabelbare stole, som sammen med demonterbare lameller gør at rummet kan åbnes op og bruges til store forsamlinger og arrangementer.

Bagerst i rummet ligger et hyggeligt loungeområde med siddenicher med plads til 4-6 personer i hver. De små rum bruges i løbet af dagen til mindre møder, gruppearbejde og til at indtage frokosten. Dette aflaster de eksisterende mødelokaler.

I midten er cafeområdet, hvor vi har gjort op med den traditionelle kantineform, som er kendt for de mange langborde. Området er omgivet af lamelrumdelere i egefiner på krydsfinerede lameller og Fibertex akustikpaneler. Langs alle vægge er der etableret siddebænke i et råt betonlook, som går igen på alle de bærende søjler og bjælker i rummet. En god kontrast til de flotte egetræsgulve og de forfinede egetræslameller.

Det oprindelige dobbelthøje kantinerum med de traditionelle langborde, er krydret med nye højborde og runde caféborde. Kantinen fremstår nu med indbydende kroge og nicher i rå og varme materialer i nordisk design.

Medlemsnyhed

Indrykket af
ak83 arkitekter

Søhesten 1C, 1.
2635 Ishøj
Danmark
ak83 arkitekter

Billeder & videoer

Jysk-Brabrand-kantine_ak83_web_07Jysk-Brabrand-kantine_ak83_web_01

Send til en kollega

0.227