Mærkningsregler - Teori og praksis

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bureau Veritas

Deltag på vores kursus omkring Mærkningsregler - teori og praksis og bliv klædt godt på.

Kom og få ideer, inspiration og praktiske redskaber til, hvordan jeres virksomhed kommer i gang med udarbejdelse af korrekte nærings- og ingrediensoplysninger.

 

Få indsigt i, hvorfor korrekte oplysninger fra leverandørerne - samt en korrekt, gennemtestet opskrift er kernen i at udarbejde korrekte beregninger og forbrugeroplysninger.

 

På kurset tager vi fat i den grundlæggende teori på området - med afsæt i mærkningsforordningen og -vejledningen, og kombinerer det med eksempler, hvor grundlæggende QUID, næringsinformation, allergener, carry-over, forbrugeroplysning på produkterne, anprisninger mv., vil blive berørt.

 
 

UNDERVISERE
Lars Boesen, Food Inspector

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bureau Veritas

Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Danmark
Bureau Veritas

Billeder & videoer

Mærkning af fødevarer_fritlagt

Send til en kollega

0.123