23948sdkhjf

Vi søger en jeg-kan-tænke-ud-af-boxen Handelselev – Salg

| Medlemsnyhed | Indrykket af Solar Danmark A/S

Er du klar til en udfordrende uddannelse i en spændende sourcing- og servicevirksomhed? Vi søger en ambitiøs elev, der har lysten og viljen til at vokse med os.

Så synes du, at salg og kundekontakt lyder spændende, kan du se dig selv tilegne dig viden på det tekniske område, og har du lysten og viljen til at sælge VVS-tekniske produkter, så vælg en handelsuddannelse med brancheretning VVS.Vi er mere end 600 engagerede medarbejdere i Solar Danmark, der ved, at succes er et spørgsmål om den helt rigtige løsning på det helt rigtige tidspunkt. Vi arbejder hver dag på at være de bedste, og vi vil have de elever, der har vinderpotentiale. Som elev udfordrer vi dig derfor personligt og fagligt, og du vil opleve, at vi har fokus på dig og din uddannelse. Vi investerer tid, træning og uddannelse i dig, da vi ønsker, at du bliver den bedste ambassadør for Solar.

Din rolle som handelselev

Som handelselev i Solar får du en 2-årig uddannelse, der indeholder mange varierede arbejdsopgaver. Du starter med 4-6 måneder i vores servicecenter, hvor du får hands on-erfaring med varesortimentet. Efterfølgende er du på salgskontoret, hvor du får salgsrelaterede opgaver – fx skal du lave ordrer og tilbudsgivning til den professionelle el-installatør. 

I løbet af din elevtid bliver du introduceret til vores Supply Chain – bl.a. Material Planning og turnusordning på vores topprofessionelle lager i Vejen. Du får gradvist mere ansvar og flere selvstændige arbejdsområder samtidig med, at du dygtiggør dig via skoleophold på Business College Syd, Mommark, hvor både fag indenfor brancheretning VVS og valgfag skal følges gennem din 2-årige uddannelse, og der afsluttes med en fagprøve.

Hvad forventer vi af dig?

For at få succes som handelselev skal du være serviceminded og klar til at lære nyt. Du skal evne at arbejde selvstændigt med de opgaver, du får tildelt. Du har flair for at lave en god handel, og du kan lide kundekontakt. Det er vigtigt, at du er proaktiv, ansvarsbevidst og loyal. Du er en teamspiller, og vi stiller krav til, at du kan indgå i et aktivt samarbejde i eget team, og at du sammen med Solars eksterne sælgerstab forstår at sætte kunden i centrum.

Adgangskrav

For at blive elev i Solar skal du have gennemført en adgangsgivende grunduddannelse senest i sommeren 2018 - fx HG2, HGS, EUD eller EUX eller HHX/STX/HF i kombination med det påkrævede grundforløb. Er du i tvivl, bør du spørge studievejlederen på din erhvervsskole, om din grunduddannelse giver adgang til at blive handelselev.

Ansøg senest den 12. august 2018

Elevpladsen ønskes besat senest pr. 1. oktober 2018, og vi holder samtaler løbende, så upload din motiverede korte ansøgning, CV samt evt. standpunktsbevis allerede i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.

Spørgsmål til uddannelsen eller Solar?  

Kontakt HR Business Partner Charlotte Teinby på 61 66 93 03 eller ansættende leder Thomas Dumont Stampe Jensen på 29 69 80 66.

Tjek hvem vi er på solar.dk > Karriere > Har du det, der skal til?

 

SØG STILLINGEN HER

Medlemsnyhed

Indrykket af
Solar Danmark A/S

Industrivej Vest 43
6600 Vejen
Danmark
Solar Danmark A/S

Send til en kollega

0.119