23948sdkhjf

Gør det let for dig selv – 5 trin til at vælge den rigtige bordplade

| Medlemsnyhed | Indrykket af Contec Prefab A/S

Efterspørgslen efter bordplader i beton og terrazzo er stigende i de danske hjem. Vi guider dig til, hvordan du designer din egen bordplade.

Er du vild med betonens rå udseende eller terrazzoens elegante farvespil? Og står du overfor at skulle have ny bordplade til dit køkken, badeværelse, spisebord eller kontor? Så får du her 5 trin, der gør det lettere at vælge den rigtige bordplade til dig.

  1. Vælg bordpladens materiale og farve: skal det være højstyrkebeton eller terrazzo? Du kan vælge mellem 4 standardfarver i højstyrkebeton og 25 standardfarver i terrazzo. Se farverne her.

  2. Længde og tykkelse: du kan få produceret alt fra en lille vindueskarm til en større bordplade på helt op til 5 meter. Bordpladen kan få et nærmest svævende udtryk med en tykkelse på kun 2 cm, eller den kan stå som en massiv kontrast i rummet med en tykkelse på helt op til 10 cm.

  3. Vælg vasktype: skal du have vask i din bordplade? Der er ikke mindre end 32 forskellige formstøbte vaske at vælge mellem, eller vi kan bestille en vask for dig hos Blanco. Det er også muligt at få specialfremstillet en vask.

  4. Udskæring til kogeplade og montering af vask: skal der være plads til kogeplade i din køkkenbordplade, og hvordan skal din vask monteres? Vi kan montere din vask med en ilægning, underbygning, underfræsning eller planfræsning.

  5. Den sidste finish: til sidst skal du vælge den kanttype, bordpladen skal have. Overvej også, om der f.eks. skal være hanehul i pladen til vandhane eller quooker.


Mere skal der egentlig ikke til for at sætte prikken over i’et og skabe et personligt udtryk i dit køkken eller bad.

Vil du høre mere om de forskellige muligheder, så besøg endelig vores hjemmeside eller skriv til os på prefab@contecgroup.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig med din nye bordplade.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Contec Prefab A/S

Axel Kiers Vej 30
8270 Højbjerg
Danmark
Contec Prefab A/S

Send til en kollega

0.11