23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny produktoversigt tilgængelig på DAN-doors.dk!

I løbet af det sidste års tid, har vi arbejdet på højtryk på at få vores nye produktoversigt op at køre. Vi er derfor glade for endelig, at kunne præsentere den nye produktside, som indeholder over 90 individuelle produktsider!

For at gøre det nemmere for vores kunder og partnere, så har ALLE vores produkter nu fået deres egen individuelle side, hvor man bl.a. kan finde tegninger, datablade og brochurer. I øjeblikket arbejder vi på at færdiggøre de sidste BIM tegninger, så det også bliver muligt for arkitekter og entreprenører at trække vores produkter ud, og placere dem direkte over i deres eget udbudsmateriale. Dette skulle gerne illustrere potentielle problemstillinger vedr. dimensioner og andre specifikationer på vores produkter, og samtidig gøre det nemmere, at vurdere hvilke produkter der reelt er behov for til et givent projekt.

Inden sommerferien vil vores engelske, svenske og tyske side også få den nye produktoversigt, så vores kunder på eksportmarkederne får de samme muligheder, som kunderne på det danske marked.

Har du spørgsmål, eller kommentarer til vores nye produktside, så er du meget velkommen til at kontakte Project Coordinator, Kasper Boeriis, på +45 87 93 87 25 eller på KBO@DAN-doors.dk

Dan-doors a-s
Industrivej 19
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71283011
P nummer: 1002339436

Kontaktperson

Kasper Boeriis
Project coordinator
+45 87938725 kbo@dan-doors.dk

Send til en kollega

0.109