23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny investering giver mulighed for højere kvalitet!

Efter et godt halvår, giver vi nu en update – herunder et indblik i regnskabsåret, en ny investering og sækker fokus på cases og løsninger vi kan skabe for vores kunder.

Vi har haft et godt halvår hos Hosta Industries, og det går stadig fremad – i år har vi blandt andet rundet 45 år, 90 medarbejdere og produktionen har fået et boost i kapaciteten, så vi kan sikre yderligere udvikling.
Vi afslutter regnskabsåret ultimo juni med en vækst på ca. 8%. Det er i overensstemmelse med vores ønske om en organisk og stabil vækst, der giver mulighed for at gøre tingene ordentligt og i et tempo, der er med til at udvikle både os og vores kunder.

Ny 3D målemaskine
Vi forstår, at kvalitet er ét af de vigtigste parametre for vores kunder. Det er et område, hvor vi oplever at kravene til produkterne bliver højere og højere, og tolerancerne mindre og mindre. Derfor har vi investeret i en 3D målemaskine – en ZEISS ACCURA – som skal være med til løfte vores kompetencer indenfor kvalitet samt dokumentere kvaliteten af de produkter, der bliver produceret. Endvidere giver det os mulighed for, at kunne tilbyde målerapporter og øget dokumentation omkring produkternes kvalitet. Vi tilbyder den nye service – også på vores kunders produkter – fra september 2018.

Læs mere omkring 3D målemaskinen

Ny hjemmeside – fokus på hele værdikæden
Vi har med stor succes fået lanceret vores nye hjemmeside, hvor der er sat endnu mere fokus på de muligheder og kompetencer, som vi besidder hos Hosta Industries. Inden for områderne kapacitet, teknologi og kompetencer, sætter vi fokus på cases og løsninger, som har været med til at udvikle vores kunder.

Når du vælger Hosta Industries som samarbejdspartner, tilbyder vi forskellige supply chain services. Vi tilbyder blandt andet montage og pakning på flere niveauer med fokus på kvalitet, leveringssikkerhed og ordentlighed i alle faser af processen. Vores services inkluderer også overfladebehandling, teknisk optimering samt lagerføring og levering af færdige emner, der passer præcis ind i den videre forarbejdning hos kunderne.

Vi har blandt andet kunder, som har behov for pakning i særlige kits til specifikke leveringssteder. Her har vi mulighed for at sikre korrekt mærkning, pakning til søtransport, og vi er garant for, at kunden kan opretholde terrorgodkendte leverancer.
Det frigiver tid og lagerplads hos kunden.

Case: Effektiv produktionsoptimering og kapacitet
En dansk producent af materiel til lastvogne havde behov for at outsource produktionen til en samarbejdspartner, for at kunne frigive kapacitet til egen montageafdeling.
Vi kunne hos Hosta Industries geare op på kapaciteten i forhold til kundens behov samt bidrage til videreudvikling af produktet ved brug af besparende produktionsteknikker, optimering af design og konstruktion og den helt rigtige type overfladebehandling.
Kunden kunne ved outsourcing af produktionen til Hosta Industries øge sin kapacitet i egen montageafdeling og reducere gennemløbstiden for en lastbil fra 75 til 23 timer. En besparelse på knap 70%, der genererede mersalg for kunden.

Hos Hosta Industries glæder vi os over at se en positiv udvikling hos vores kunder, vores samarbejdspartnere og os selv – og ser frem til et godt samarbejde igen efter sommerferien.

Vi holder ferielukket i uge 29, 30 og 31, men er klar til at modtage jeres henvendelser igen den 6. august.
Vi ønsker alle en rigtig god sommer!

Hosta Industries A/S
Gørtlervej 1
9320 Hjallerup
Brønderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14119094
P nummer: 1000683228

Send til en kollega

0.141