23948sdkhjf

Nyt: Ultralydsmåling i energiventiler op til DN150

| Medlemsnyhed | Indrykket af Belimo A/S

Nu kan du også få præcist ultralydsmåling af flowet i store energiventiler. Belimos energiventiler med DN65, DN80, DN100, DN125 og DN150 leveres nu også med ultralyds-flowsensor.

En teknologi, der hidtil har været forbeholdt energiventiler mindre end DN50. Du får samme præcision i ultralyds-flowmålingen i de store energiventiler som i de små.

Mere tillid til ultralyd end magnetisk flowmåling

Vi har mødt kunder, der har dårlige erfaringer med magnetisk induktive flowsensorer, og som derfor har været betænkelige ved energiventiler og flowventiler af dén type. Og hidtil har vi fra Belimo ikke kunnet tilbyde alternativer til vores – i øvrigt helt pålidelige – magnetisk induktive flowmåling i de store energiventiler. Men det kan vi altså i dag: Der er nu ultralydsmåling af flowet i alle energiventiler. Fra de helt små til de helt store.

Brug Belimos energiventiler som bimålere
I øvrigt er Belimos energiventiler – i alle størrelser – godkendt som bimålere. Du kan altså inde i HVAC-systemet udnytte de datapunkter, du får med energiventilerne, til også at registrere forbrug i forskellige dele af bygningen. Energiventilerne fås også med en supercapacitor, der sikrer at motoren kan gå til sin sikkerhedsstilling ved strømsvigt. Og du får altid fem års garanti på alle Belimos energiventiler.

Se mere om Belimos energiventiler her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Belimo A/S

Thomas Helsteds Vej 7A
8660 Skanderborg
Danmark
Belimo A/S

Send til en kollega

0.109