23948sdkhjf

Loxam: ”Generac lystårne er konstant lejede ud”

| Medlemsnyhed | Indrykket af Elmodan Elektro A/S

Det har ikke været nemt at opstøve de CTF10 lystårne fra Generac, som Loxam har indkøbt hos Elmodan til materiale-flåden. Lystårnene er nemlig konstant lejede ud, fortæller repræsentant for Loxam, elektromekaniker Jacob Larsen.

Der er tale om den populære model, lystårnet CTF 10, produceret af Generac Tower Light, som med sine 10 meter høje mast er det højeste tårn i sortimentet af lystårne. Loxam har for længst indset, at lystårnene er en nødvendig del af deres vifte af produkter til udlejning i byggeriet. Og tårnene har da heller ikke ligefrem stået og samlet støv på materialepladsen – de har nemlig været lejet ud, siden de blev indkøbt.

Se CTF10 her

Lystårnet er ikke populært uden grund. Det er rigtig god kvalitet, smart og nemt at flytte rundt på en byggeplads, og så lever det op til de høje krav, der er til belysning på byggepladserne. Det forklarer Jacob Larsen, der er elektromekaniker hos Loxam i Karlslunde, da Elmodan var på besøg i sidste uge.

"Der er mange krav til belysning derude, så det er vigtigt at have ordentlig lys på de store byggepladser, hvor der er behov for kraftige lamper", fortæller Jacob Larsen.

Og kraftige lamper, det har denne model. Ligesom alle de øvrige modeller fra Generac Tower Light kan lystårnene specialbygges, så der er mulighed for at vælge lamper alt efter behov. Lystårnene har 4 lamper, der fås bl.a. med LED belysning helt på til 4 x 290 W.

Se tekniske specifikationer her

For en udlejningsvirksomhed som Loxam er lystårnene nødvendige at kunne tilbyde kunderne i en standardmodel, så de kan lejes ud til flere byggepladser med forskellige behov.

"Vi skal kunne tilbyde belysning til byggeriet, det er super vigtigt for os at have det her produkt, og de er da også konstant lejede ud”, forklarer Jacob Larsen og fortsætter; ”Og så er det gode jo, at hvis vi ikke lige har produkterne på lager, så har Elmodan. Og de leverer altid meget hurtigt"
 

Hurtig levering, god service
Vi bliver aldrig trætte af at høre det. Men Loxam kan i den grad skrive under på den gode behandling, hurtige service og professionelle vejledning, de oplever hos Elmodan.

"Jamen Elmodan ved simpelthen bare, hvad de taler om. Så vi bruger dem da meget i forhold til vejledning om produkterne, og når produkterne skal til service eller reparation", fortæller Jacob Larsen.

Elmodan tilbyder i disse uger netop det stationære CTF 10 lystårn til en ekstraordinær kampagnepris, sammen med en anden populær model i den mobile serie, nemlig Link Tower T3.

Se kampagnetilbud her

Hvis I bestiller inden 30. juni, giver Elmodan kredit helt frem til 1. november. Og så har I også jeres lystårne klar til efteråret. Ligesom Loxam. Bestiller I minimum fem tårne, kan de produceres i valgfri farve. Det koster bare en lille ekstra skilling.

Kontakt os for mere information! Tlf. 70 23 20 07


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Elmodan Elektro A/S

Militærvej 17
4700 Næstved
Danmark
Elmodan Elektro A/S

Billeder & videoer

generac-lystaarn-ctf10-ledgenerac-lystaarn-ctf10-mhgenerac-lystaarn-linktower-t3ledgenerac-logo

Send til en kollega

0.133