23948sdkhjf

Historisk grøn varme til Kroppedal Museum

| Medlemsnyhed | Indrykket af SustainSolutions

Hos Kroppedal Museum har de skiftet oliefyret ud med varmepumper og de kan nu se frem til et mere miljøvenligt og billigere energiforbrug.

Kroppedal Museum ligger i naturskønne omgivelser udenfor København. De har besluttet at tage afsked med 3 oliefyr og erstatte dem med 6 miljøvenlige varmepumper.

Med den nye varmeløsning betaler museet nu kun for den varme, de bruger og de kan tilmed glæde sig over en lille besparelse på deres varmeregning. Løsningen har resulteret i en årlig CO2-besparelse på 27 ton.

Som en del af løsningen har SustainSolutions stået for installationen, tager sig af driften og alt det praktiske. Kroppedal Museum har trygt kunne sige farvel til det gamle fyr og kan fremover nyde pålidelig og miljøvenlig varme.

 “Overgangen fra oliefyr til varmepumper har givet os en bekymrings-fri varmeforsyning. Både i forhold til miljø, vedligehold og økonomi.” siger Lene Torrild, administrativ chef, Kroppedal Museum.

Fakta

Løsning: Nærvarme (varmepumper på abonnement)

Forventet besparelse: DKK 8.500 årligt

Forventet CO2 besparelse: 27 ton årligt. Det svarer til udledningen fra en bil, der kører mellem København og Aarhus 800 gange.

Læs mere om nærvarme til private her: Nærvarme til private

Læs mere om nærvarme til erhverv her: Nærvarme til erhverv


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SustainSolutions

Rønnegade 1, 5. sal
2100 København Ø
Danmark
SustainSolutions

Send til en kollega

0.124