23948sdkhjf

Er du murer? Så tilmeld dig Alfix Pro Club!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Alfix A/S

Alfix har lanceret en klub - kun for professionelle murere.

Alfix Pro Club

Formålet med Alfix Pro Club er at levere endnu mere professionelt håndværk til branchen. På første klubmøde d. 18.5 var temaerne facadesystemer og afslutninger ved gulvafløb.

Professionelle input og netværk krydret med uformelt samvær

I fællesskab med murere og indbudte samarbejdspartnere vil Alfix dykke ned i efterspurgte og relevante faglige temaer fra hverdagen. Dette i en god balance mellem faglig tyngde og hyggelige rammer med uformelt samvær.

Samtidig vil klubben belyse aktuelle cases, hvor tingene er gået godt, men også se på cases, hvor der er et forbedringspotentiale. Hermed kan der videndeles i klubben med det sigte at gøre alle klogere. Til glæde og gavn for bygherren, mureren selv, forhandleren, den projekterende samt producenterne.

Næste Pro Club møde i Kolding er datosat til fredag d. 2.11 fra kl. 9-13.

Det er gratis for alle murere at tilmelde sig klubben, hvilket kan ske på denne side www.alfix.com/proclub. Tilmelding til kommende arrangementer foregår efter først-til-mølle princippet.

Man kan også sende en mail til alfix@alfix.dk med titlen "Anmodning om medlemskab - Pro Club". Angiv navn, virksomhedsnavn og e-mail.

En lukket Facebook gruppe

Mellem møderne vil der være mulighed for at deltage i et fagligt Pro Club fora i en lukket Facebook-gruppe. Her kan der debatteres gode faglige løsninger og ideer kan gå på tværs mellem murere og Alfix. Klubbens slogan er "FÆLLES STYRKE" - dette opnås via tæt dialog i klubben.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Alfix A/S

H.C. Ørsteds Vej 13
6000 Kolding
Danmark
Alfix A/S

Send til en kollega

0.126