Velkommen på Elmodan-holdet, Niels

| Medlemsnyhed | Indrykket af Elmodan Elektro A/S

Elmodan byder velkommen til endnu en kompetent medarbejder på holdet. Niels Hebsgaard er 44 år, automatiktekniker og ”måske lidt af en teknik-nørd”, ifølge ham selv. Og så er Niels nyansat hos Elmodan i Næstved.

Niels Hebsgaard kommer til Elmodan med en bred teknisk erfaring inden for automatikteknik. Han har de seneste fem år været hos Endress+Hauser  (der sælger proces-måleudstyr, red.) som tekniker i proces-instrumentation.

”Jeg er virkelig spændt på arbejdet hos Elmodan, og jeg glæder mig til alle de nye udfordringer og opgaver, jeg skal være med til at løse for kunderne”, fortæller Niels Hebsgaard og forklarer, at det er den tekniske, elektriske del af arbejdet, der vækker hans interesse mest. ”Jeg er måske lidt af en teknik-nørd, men det er den del, der er mest interessant, og det er altid spændende at løse opgaver, jeg ikke har prøvet før”.

Og Niels’ tekniske erfaring spænder da også bredt – han har nemlig prøvet (læs: uddannet sig til) det meste lige fra automekaniker, mellemleder i Forsvaret til grunduddannelsen før ingeniør-udannelse, før han kastede sig over ”nørde-teknikken” og det elektromekaniske arbejde som automatiktekniker.

 

Vi kan ikke forestille os nogen bedre plads til Niels end ombord på Elmodan-holdet:

”Vi har glædet os til at byde Niels velkommen på Elmodan-holdet”, fortæller indehaver Lars Ingemann. ”Niels kommer med meget viden og erfaring, som helt sikkert vil komme vores kunder til gode”, fortsætter han.

Velkommen på holdet, Niels!

Du kan møde Niels i vores Næstved-afdeling.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Elmodan Elektro A/S

Militærvej 17
4700 Næstved
Danmark
Elmodan Elektro A/S

Send til en kollega

0.131