23948sdkhjf

Er du klar til BR18?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Statens Byggeforskningsinstitut

På dette eftermiddagskursus får du det nye bygningsreglement gennemgået, så du er helt klar, når det træder endeligt i kraft 1. juli.

BR18 er helt anderledes opbygget end de bygningsreglementer, vi hidtil har kendt. Med BR18 har vi fået en ny, tematiseret struktur. Vejledningsteksterne er udgået, og i stedet definerer kravteksterne mere entydigt, hvad der er indenfor reglerne. Kravteksterne suppleres af selvstændige vejledninger, som beskriver standardløsninger, der overholder reglerne. Samtidig indføres en certificeringsordning vedr. den tekniske byggesagsbehandling.

 På kurset får du en orientering om baggrunden for ændringerne, en gennemgang af de enkelte ændringer samt mulighed for at stille spørgsmål vedr. BR18 til nogle af landets førende eksperter i bygningsreglementet: seniorforsker Ernst Jan de Place Hansen og seniorforsker Thomas Cornelius, begge fra SBi, Aalborg Universitet København.

Kurset afholdes onsdag 6. juni 2018 kl. 13.00-16.30 hos SBi, Aalborg Universitet København.

Tilmeld dig nu

Husk at hvis I er tre eller flere fra samme firma, der deltager på samme kursus, giver vi 25% i rabat på deltagerprisen. 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Statens Byggeforskningsinstitut

A.C. Meyers Vænge 15
2450 København SV
Danmark
Statens Byggeforskningsinstitut

Send til en kollega

0.143