23948sdkhjf

Effektiv byggelogistik i praksis med tværfaglig og digital kommunikation

| Medlemsnyhed | Indrykket af Statens Byggeforskningsinstitut

Konceptudvikling, benchmarking, uddannelse og sagsforankring

Udvikling af byggelogistik kan skabe en bedre produktivitet, kvalitet og reducere miljøbelastningen fra byggeriet samt give mindre trængsel på vejene. Men vi har i de seneste 20 år ikke set mange konkrete initiativer, der tænker i logistik på tværs af byggeriets værdikæde. Det bør der ændres på!

”Årsagen er, at byggelogistik har været under radaren i den daglige byggeledelse og tillige ikke fylder noget i branchens uddannelser. Vi har dermed ikke udnyttet de indlysende muligheder,” siger deltagerne i udviklingsprojektet ’Effektiv byggelogistik i praksis’. Efter 4 år arbejde afslutter de projektet med en ny SBi-anvisning og en åben konference den torsdag den 7. juni 2018 kl. 9.30-16.30 på Statens Byggeforskningsinstitut, Aalborg Universitet København.

Konferencen er delt i to sessioner, som hver behandler aktørernes forskellige roller i leverancekæden i henholdsvis et fysisk og et digitalt spor. I indlæggene vises modeller, metoder og praktiske eksempler, og der lægges op til en dialog om den fremtidige udvikling og hvordan organisationerne kan medvirke til forankring af byggelogistik i sektoren. Se det fulde program for konferencen her

TILMELD DIG HER

Det er gratis at deltage i konferencen, men tilmelding er nødvendig.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Statens Byggeforskningsinstitut

A.C. Meyers Vænge 15
2450 København SV
Danmark
Statens Byggeforskningsinstitut

Send til en kollega

0.164