23948sdkhjf

Klima & Energi søger landets-dygtigste-og-mest-servicemindede Solcellesupporter

| Medlemsnyhed | Indrykket af Solar Danmark A/S

Ønsker du at arbejde med salgssupport inden for solcelleprojekter? Hvis svaret er ja, bliver du en del af et erfarent team, der supporterer Solars eksterne sælgere med løsningsvalg, projektering, tilbudsgivning og ordrebehandling.

Du vil få arbejdsplads i kompetencecenter Brøndby – men med landsdækkende kundekontakt. Du har som solcellesupporter de tekniske kompetencer og det markedskendskab, der gør, at Solar kan lukke ordren sammen med kunden.Du får reference til salgsdirektørern på segmentet Klima & Energi.

Blandt dine primære arbejdsopgaver og ansvarsområder vil være:

Projektering af solcelleprojekter sammen med vores kunder 
Udarbejdelse af tilbud - herunder prissætning 
Udarbejdelse af projektmateriale dvs. beskrivelser og tegninger 
Kontakt til vores leverandører vedr. produktvalg 
Besigtigelse af projekter sammen med vores kunder ved eksempelvis udbud 
Dine kvalifikationer

For at få succes i jobbet forestiller vi os, at du har en teknisk baggrund opnået via en uddannelse som fx elektriker, elinstallatør, energiteknolog eller tilsvarende kompetence opnået i branchen. Du har arbejdet med projektering af solcelleanlæg og kender de lovgivningsmæssige forhold inden for afregning og tilslutning. Du har en god forståelse for IT og kan bruge de mest anvendte værktøjer i solcellebranchen (PV*SOL, Excel og leverandørspecifikke værktøjer).

Du sætter en ære i at levere høj kvalitet samtidig med, at du arbejder effektivt. Du evner at skabe gode relationer til såvel kollegaer som kunder. Jobbet indebærer et stort ansvar med mulighed for personlig indflydelse på såvel dagligdag som løsningsvalg.

Ansøg senest den 6. juni 2018

Ser du denne stilling som et naturligt next step i din karriere, så send os din ansøgning og dit CV allerede i dag. Vi behandler ansøgningerne løbende – og vi glæder os til at høre fra dig.

Spørgsmål til jobbet eller til Solar?

Kontakt salgsdirektør Klima & Energi Dennis Jeppesen på 29 69 80 65. Tjek www.solar.dk/produkter-og-services/produkter/klima-og-energi/

SØG STILLINGEN HER


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Solar Danmark A/S

Industrivej Vest 43
6600 Vejen
Danmark
Solar Danmark A/S

Send til en kollega

0.105