23948sdkhjf

esabs nye 3-fasede rebel™ svejsemaskiner – en suveræn kombination af styrke, ydeevne og mobilitet

| Medlemsnyhed | Indrykket af ESAB A/S

ESAB Welding & Cutting Products har afsløret sine multifunktionelle svejsemaskiner Rebel™ EMP 255ic og Rebel EMP 320ic til MIG/MAG-, DC-, MMA- og TIG-svejsning. Begge enheder vejer 31,4 kg og bruger 400 V +/-10 % 3-faset vekselspænding.

Rebel EMP 320ic har en nominel udgangseffekt på 320 A/30 V ved 40 % intermittens og en maksimal effekt på 350 A/34 V, hvilket gør den i stand til at køre både massive tråde og rørtråde til opgaver i sværindustrien. Rebel EMP 255ic har en nominel udgangseffekt på 255 A/26,8 V ved 40 % intermittens og en maksimal effekt på 300 A/34 V og er ideel til industrielle opgaver, som kræver 1,0 til 1,2 mm tråde.

"Disse Rebeller er de mest produktive Rebeller til dato. Deres kraftige output giver brugerne mulighed at opnå produktivitetsfordelene ved spraybuesvejsning med et bredt udvalg af tråde på sort stål, rustfrit stål og endda aluminium," siger Martin Freibergs, Business Product Manager Industrial/Light Industrial Product Systems, ESAB. "Med et 4-hjulet trådfremføringssystem og en maksimal trådhastighed på 20,3 m/min kombineret med et stort drejningsmoment kan de sikre en præcis og konstant fremføring af tråde af enhver diameter."

Ud over deres fremragende MIG/MAG-egenskaber er disse multifunktionelle Rebeller også i stand til at klare fuld MMA-svejsning med elektroder på op til 5 mm i diameter såvel som luftkølede TIG-opgaver med særskilt gasventil til professionel TIG-svejsning ved anvendelse af Lift TIG-start.

Freibergs udtaler: "Traditionelle svejsemaskiner med tilsvarende output er typisk enkeltfunktions-MIG-maskiner. De kommer ofte til kort, når det drejer sig om styrke og lange svejsecyklusser. Rebel EMP 320ic tilbyder fabrikanter en maskine med en virkelig industriel ydeevne til værkstedsarbejder og den styrke, bærbarhed og multifunktionelle fleksibilitet, som entreprenører har brug for til at montere stålstrukturer.

Fuldt udstyrede svejsemaskiner

Rebel EMP 255ic og Rebel EMP 320ic har de samme fordele som andre Rebel EMP-svejsemaskiner, herunder TFT-LCD-farveskærmen.

"Den flersprogede grafiske brugergrænseflade gør valget af processer og indstillingen af parametre intuitiv," siger Freibergs.  Med i Rebellens DNA hører også ESABs sMIG-teknologi ("smart MIG") til hurtige og nemme resultater ved kortbue under MIG-svejsning. sMIG-funktionen overvåger operatørens teknik og tilpasser sig løbende, hvilket giver en jævn lysbue og uovertrufne, gentagelige svejsesømme.

"Du kan rent faktisk høre sMIG finindstille lysbuen efter få sekunders svejsning og "tune ind" på den perfekte lyd af "sydende bacon", der betyder, at svejseparametrene er korrekte," siger Freibergs. "Denne teknologi reducerer nedetid ved parameterskift, er nyttig ved oplæring af nye operatører og kan forbedre kontinuiteten mellem svejsestationer."

Rebel har et kompakt design og et begrænset ”footprint”, og maskinen kan køre med både 200 og 300 mm spoler. Begge enheder er fremstillet med et kraftigt chassis, der måler 686 x 292 x 495 mm, og som giver brugerne mulighed for at have Rebel med på arbejdsstedet, flytte den rundt i værkstedet på den specialudviklede 2-hjulede rullevogn eller placere den på arbejdsbænken, hvilket giver en uovertruffen fleksibilitet både i værkstedet og i marken.

ESAB Welding & Cutting Products er anerkendt som førende inden for svejsning og skæring. ESABs tilsatsmaterialer, udstyr og tilbehør bringer løsninger til kunder i hele verden, lige fra hævdvundne svejse- og skæringsprocesser til revolutionerende teknologier inden for mekaniseret skæring og automatisering. For flere oplysninger, besøg www.esab.com.

Medlemsnyhed

Indrykket af
ESAB A/S

Nordager 22, 1 sal
6000 Kolding
Danmark
ESAB A/S

Send til en kollega

0.14