23948sdkhjf

Sart cementgulv kan beskyttes med imprægnering

| Medlemsnyhed | Indrykket af All Remove Danmark A/S

Sildebensgulv i hvid cement opskuret og imprægneret

Højt oppe i Liguriens bakkedrag ligger den lille by Pigna. En typisk italiensk provinsby med pastelfarvede bygninger, grønne skodder for vinduerne og et kirketårn i centrum. Her ejer Finn Nørkjær, partner i BIG, et fuldt istandsat feriehus med charme, personlighed og udsigt.

Sarte cementstave
Gulvet i huset er lagt med cementstave i et sildebensmønster. Stavene er håndlavede i Marrakech, Marokko, af det danske firma, Marokk, som har specialiseret sig i cementfliser med bl.a. mat betonudseende.

To år var der gået, siden gulvet var blevet lagt, og desværre havde almindelig brug og slidtage sat sine spor. Cementstavenes sarte overflade suger selv de mindste stænk til sig fra bl.a. brændeovn og træmøbler, som afgiver farve efter gulvvask, og derfor trængte sildebensgulvet til en grundig rengøring.

Opskuring og beskyttelse
All Remove kørte en skuremaskine i stilling og skurede gulvene rene med marine-sæbe. Bagefter blev fliserne beskyttet med en ARD imprægnering og til slut blev der påført et lag voks. Cementfliserne har nu igen en mere ensartet, mat overflade, der klæder det lille hus i Ligurien.

Download brochure om All Remove

Få et tilbud på imprægnering af gulve, facader m.m.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
All Remove Danmark A/S

Fabriksparken 23
2600 Glostrup
Danmark
All Remove Danmark A/S

Billeder & videoer

Pigna-gulv-2Pigna-gulv-3Pigna-gulv-4Pigna-gulv-5

Send til en kollega

0.142