23948sdkhjf

Er du indenfor E-commerce industrien og vil du forbedre din konkurrencedygtighed?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Effimat Storage Technology A/S

EffiMat® er oplagt til brug i e-commerce og webshop regi!

Sælger du kosmetik via en webshop? Måske cykeludstyr? Eller noget helt tredje? EffiMat® er blandt andet et oplagt valg til de virksomheder, som befinder sig indenfor e-commerce og webshop genren. 
Internethandlen er stadig stærkt opadgående og meget tyder på, at væksten vil fortsætte. Kunderne vil gerne have deres varer leveret hurtigst muligt og derfor er det også højest relevant at overveje, hvordan man som virksomhed kan optimere sin hastighed på lageret - og det har vi en løsning på! EffiMat® kan forbedre din plukhastighed og gøre dig mere konkurrencedygtig på markedet. EffiMat® er 4-5 gange hurtigere end en traditionel lagerautomat og derudover er EffiMat® indehaver af den intelligente Box Mover Technology, hvilket betyder et endegyldigt farvel til plukfejl og spildtid! 

Vil du vide mere om fordelene?
Kontakt vores rådgivningsteam +45 7199 4800, info@effimat.com eller besøg vores hjemmeside!

EffiMat Storage Technology leverer skræddersyede løsninger for håndtering og opbevaring af små varer som er udviklet, produceret og samlet i Odense. Effimat produceerer ”automatic vertical storage and retrieval” løsnigner. Produkterne er løsningen på typiske udfordringer i logistik branchen.
Se mere info på www.effimat.dk.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Effimat Storage Technology A/S

Emil Neckelmanns Vej 15C
5220 Odense SØ
Danmark
Effimat Storage Technology A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.128