23948sdkhjf

DDV fylder 40 år – og det skal fejres

| Medlemsnyhed | Indrykket af DDV

Den Danske Vedligeholdsforening runder en milepæl 22. maj 2018. På den dag er det 40 år siden, at foreningen blev stiftet

22. maj 1978 blev DDV etableret ved en stiftende generalforsamling. Foreningens første bestyrelse bestod af syv personer fra Danmarks tunge industri samt Teknologisk Institut. De lagde grunden til en forening, som skulle sætte fokus på drift og vedligehold – til gavn for virksomhederne. I dag er DDV stadig Danmarks eneste forening med det fokus.

Der er sket meget på vedligeholdsområdet siden stiftelsen af DDV. Alene måden hvorpå man tænker vedligehold. Man er gået fra tidligere tiders metode ”reparer når det går i stykker” til at tænke teknikker, der giver større tilgængelighed og pålidelighed. Større sikkerhed og bedre produktkvalitet samt fokus på udstyrets levetid og omkostningseffektivitet. Også hensynet til miljøet har fået en betydelig plads i vedligeholdet.

Med andre ord er der sket nogle mindre kvantespring i de forløbne 40 år. Men det er også vigtigt at kigge fremad! Hvordan kommer fremtidens vedligehold til at se ud? Hvilken viden skal fremtidens vedligeholdsansvarlige medarbejdere have for at kunne løse morgendagens vedligeholdsopgaver?

De spørgsmål vil vi gerne prøve at få nogle kvalificerede svar på, og det sker 22. maj 2018, hvor vi fejrer fødselsdag og afholder jubilæum samme dag. Her kommer en række eksperter og oplægsholdere og giver deres bud på fremtidens vedligehold. Det bliver en inspirerende dag med spændende visioner for vedligeholdet i de næste mange år.

Fødselsdag og jubilæum er henlagt til en af Danmarks mest specielle arbejdspladser – Lindø Port of Odense – der er etableret samme sted som det tidligere Lindøværft. I dag ligger en stor del af blandt andet dansk offshore-industri på de kæmpemæssige arealer nord for Odense og langs Odense Fjord.

Lindø Port of Odense er Danmarks tredjestørste havn. Her tilbydes nu unikke produktionsfaciliteter og logistikløsninger, der skaber optimale rammer for produktion, lagring og udskibning af store komponenter til kunder inden for offshore, maritim og tung industri. Som led i jubilæet og fødselsdagen er der arrangeret en guidet tur rundt på det store område.

Vi håber, at rigtig mange medlemmer har lyst til at fejre DDV’s første 40 år sammen med os på Lindø Port of Odense 22. maj 2018


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DDV

Købmagergade 86
7000 Fredericia
Danmark
DDV

Send til en kollega

0.109