23948sdkhjf

Elcee på Hi Messen med Glidelejer - Tribo

| Medlemsnyhed | Indrykket af Elcee ApS

Elcee har europa's stærkeste program i kundetilpassede lejer med dimensioner fra få mm til mere end 4 meter i diameter.

Vi er specialister inden for produktion og beregning af glidelejer til din applikation. Vi har det største sortiment af Tribo Top® kompositmaterialer, bronzelejer og lejer af højlegeret stål.

"Selvsmørende" - er et nøgleord for os !

 

Tribo Oiled® sinterlejer

Disse lejer er fremstillet af pulvermetal og imprægneret med olie efter produktion. Denne procedure skaber et selvsmørende leje med gode nødløbsegenskaber. Lejerne er ca. 20-25% porøs og er for hele levetiden fyldt med olie, der giver en perfekt smørrefilm.

 

Tribo Top® komposit

Vores omfattende Tribo Top® tekniske kompositionsprogram består af Fiberforstærket, lamineret plastik, der er egnet fra medium til meget høj belastede applikationer. De findes også i rør og arkform eller fuldstændig behandlede produkt tegninger, såsom bøsninger, lejer, etc. Tribo Top® er meget udbredt inden for marine og offshore og tungt industri.

 

Tribo Ball® sfæriske lejer

Den helt vedligeholdelsesfri og stærkt korrosionsbestandig Tribo Ball® sfæriske lejer er designet af Elcee. Brug af en rustfri stålkugle og et Komposithus er den rigtige vej til optiomal lastoverførslen i ​​disse sfæriske
lejer.


Tribo Bronze®

Vores program omfatter blandt andet RG7, GBR10, GBR12 og aluminium bronze. Centrifugale eller kontinuerlige støbte stænger og bøsninger. Vi tilbyder også lejer med grafit eller Teflon, også  til meget høje temperaturer.


Tribo Steel®

Til ekstrem belastning har  vi lejer af hærdet stål  imprægneret med molybdensulfid. Slidbanen er udstyret med koldformede riller i en granatprofil. Disse tjene som et reservoir for smøremidler. Anvendelser: dredgers, gravemaskiner og landbrugsmaskiner.

Engineering plast

Vores specialiteter er UHMPE, GNOS, PEEK, PA og POM. Disse materialer er
hovedsagelig behandlet leveret og anvendt i f.eks. levenedsmiddel,  medicinsk og konservesindustrien.

 

Kontakt os såfremt du har tekniske spørgsmål angående lejer !

Mød Elcee ApS til HI Industri på stand J7102.

Se mere om messen

Medlemsnyhed

Indrykket af
Elcee ApS

Skagensvej 334
Hjørring by.
9800 Hjørring
Danmark
Elcee ApS

Send til en kollega

0.109