23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny video om færøsk skole på vej - hør om planerne for byggeriet i de naturskønne omgivelser

Nohrcon har fløjet dronen henover Færøerne og fanget flere spændende byggeprojekter med linsen. I denne video er det den kommende "Skolen på Marken" (Skúlin Á Fløtum), der er i fokus, og du kan høre arkitekt og bygherre fortælle nærmere om projektet.

Den nye skole på Færøerne, Skúlin Á Fløtum (Skolen på Marken), samler flere skoler under ét tag.

Skolen er bygget op af 7 afsnit, også kaldet øer, der skal imitere Færøernes mange øer med forskellige kulturer og sprog. Derfor er afsnittene også forskellige i både højde og i udtryk og har hver sin identitet - men alligevel samlet som én skole.

Skolens lærere har været en aktiv del af byggeprogrammet fra start til slut, og den skal efter planen være færdig i 2020, hvor den skal huse 850 elever.

Det er Eivind Danielsen, projektleder i Thorshavn Kommune og Ragnar Zachariassen, arkitekt i ZETA Architects, der fortæller om projektet i Nohrcons nye video (ude til højre).

OBS: Husk at du kan høre meget mere om skolebyggeri på Nohrcons årlige skolekonference - programmet er lige på trapperne:

FREMTIDENS SKOLE OG LÆRINGSRUM 2018
2.-4. oktober 2018, København

Se alle Nohrcons øvrige videoer om spændende byggeprojekter eller alle kommende arrangementer inden for Byggeri, Udbud, Anlæg, Infrastruktur og Personlig udvikling.

 

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635
P nummer: 1013343957

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Send til en kollega

0.063